Vaše vijesti. Vaše Viralno

Zvezda Granda opet završila u bolnici: Prvo zbog jakih bolova u stomaku, a sada su se pojavile i nove komplikacije (FOTO)

2,686

Biti zvijezda ili polu-zvijezda na estradi nosi sa sobom mnoge dobre loše stvari na koje se svaki član estrade mora naviknuti, inače njegova ili njena karijera baš i neće dugo trajati. Mnogo je tu nepisanih pravila kojih se svi moraju pridržavati da bi se opstalo na sceni.

Život na estradi nosi sa sobom mnogo stresa, pritiska medina, neregularnog života, tako da se noć zamijeni za dan, ne jede se svakodnevno, jede se nezdravo, malo je tu i alkohola, i nekih drugih opijata kod pojedinih, pa se to dosta često zna manifestirati i na zdravlje

Tako je i pobjednik sedme sezone Zvezde Granda Amar Jašarspahić imao zaista burnih zadnjih mjesec dana, jer je morao čitav taj mjesec da leži u bolnici jer je imao probleme sa čirem koji mu je navodno pukao

Kada je sve to sanirao, i počeo se osjećati bolje, desio se novi maler , pa je nedugo nakon što je izašao iz bolnice uganuo nogu i sada opet mora mirovati i nema ništa od nastupa.

Jedan od njegovih muzičara je novinarima rekao kako je prije mjesec dana već bio spreman za put u Makedoniju sa Giletom, kada je ovaj počeo da osjeća velike bolove u stomaku, da bi u bolnici otkriveno da ima čir na želucu, pa je zadržan skoro mjesec dana u bolnici. Muzičar je još i rekao da taman kada je izašao iz bolnice, želeći da se vrati malo u formu, uganuo je nogu igrajući tenis i sada mora još neko vrijeme da miruje tako da opet od nastupa nema ništa.

Što bi se reklo, tjera ga maler za malerom.

Komenatri su zatvoreni.