Vaše vijesti. Vaše Viralno

Željko se odlučio na DNK analizu da provjeri svoje sedmero djece. Kada su došli rezultati cijeli svijet mu se srušio (VIDEO)

1,477

Doista nevjerovatna situacija dogodila se prije nekoliko godina u Srbiji, o kojoj se i danas govori. Naime, u Šapcu je jedan čovjek po imenu Željko odlučio napraviti DNK test, ali su rezultati na kraju bili više nego šokantni.

Željko je odlučio napraviti DNK test kako bi utvrdio je li on stvarno otac svih sedam djece, koliko ih je Olgica rodila ili ne, ali ta odluka naravno nije bila jednostavna. Tek prije nekoliko godina sumnjao je da ga je njegova supruga prevarila. Kada su se razveli, preselila se u Suboticu i odvela djecu sa sobom, a Željko je htio provjeriti da li mu je vjerna, ili je još bila malo ukočena dok su još bili zajedno.

Kada su stigli rezultati DNK, Željko je bio na rubu plača zbog šoka koji je doživio.

Željko je počeo svoj odnos s Olgicom kada je još bio u braku. Tako su zvučale njegove priče, a ona je također bila udana za drugog čovjeka u to vrijeme. Željko ima četvero djece iz prvog braka, a ona ima dvoje. Oboje su se razveli sa svojim partnerima, pa su se odlučili na kraju vjenčati jedno za drugo, a kasnije su dobili čak i sedam djece. Bilo je u redu sve do jedne noći kada je Željka probudilo djetetovo plakanje

“To se dogodilo te večeri. Ustanem, beba plače, probudi me, i nema nikoga u kući oko jedan poslije ponoći. Go’vri misli da je to malo izvan puta. Jednom sam izašao i susreo je na ulici, pitao je kamo ide, a ona je rekla da će vidjeti da ne idem u konobu “, objasnio je Željko, koji je potom naglasio da zna da ga je cijelo vrijeme varala.

U nastavku možete pogledati video, kao i reakcije Željka i njegove supruge na rezultate DNK testova.

Komenatri su zatvoreni.