Vaše vijesti. Vaše Viralno

Zbog ovog natpisa na automobilu ovom srbinu se sada smije čitav region: A neki su mu čak i čestitali (FOTO)

3,513

Svakodnevno svi mi čujemo ili pročitamo da se negdje u svijetu (ili kod nas) desilo nešto krajnje bizarno zbog čega nam dan bukvalno bude popravljen (ili se barem zbog toga pošteno nasmijemo).

U većini takvih slučajeva se takve stvari dese sasvim i potpuno slučajno, nenamjerno, ali ima također i situacija kada neko baš krajnje namjerno “provali” nešto da bi se o tome kasnije pisalo i pričalo. Tako je bilo i ovaj put.

Naime, vozači koji su se u tom jednom trenutku našli na putu su u potpunom čudu posmatrali jedan automobil marke “Opel”, kod koga je na zadnjem staklu pisalo riječima “UPRAVO RAZVEDEN” i to baš sve velikim slovima.

Ova slika je potom odmah objavljena na društvenoj mreži Twitter i to na profilu “Srećkovićeva”, a opis pored slike glasi kako slijedi (možete vidjeti na slici ispod kompletnu objavu)

Njegov postupak je svakako nasmijao sve korisnike ove, ali i ostalih društvenih mreža jer se ova slika brzinom svjetlosti proširila Internetom, a glavno pitanje koje se u komentarima postavljalo je bilo kako li je razvod proslavila njegova, sada već, bivša supruga.

Bilo je naravno i onih koji su ovo ipak shvatili i nešto malo ozbiljnije pa se tako na pomenutoj objavi na Twitter mogu pronaći i poneki negativni komentari:

A sada malo statistike:

Zavod za statistiku Republike Srbije objavio je podatke za 2017. godinu, gdje se može vidjeti da je zaključeno 0,4% više brakova nego godinu ranije, odnosno bilo je 36.047 registrovanih brakova, dok je za otprilike 2,4 % bilo više razvedenih brakova u 2017. godini nego u 2016. godini, ili pretvoreno u brojkama 9.262.

Komenatri su zatvoreni.