Vranješ je totalno poludio nakon Jelenine objave: “Sad mi je svega dosta. Objavljujem sve detalje. Čuvajte se.”

  • Telegraf
  • February 13, 2019
  • Comments Off on Vranješ je totalno poludio nakon Jelenine objave: “Sad mi je svega dosta. Objavljujem sve detalje. Čuvajte se.”

Instagram diva Jelena Karleuša odlučila je sada protiv Ognjena Vranješa podnijeti tužbu, kao i protiv svih domaćih medija koji su učestvovali u ovom linču i napadu na nju i kompletnu njenu porodicu, te je tako ona pripremila čak 120 tužbi.

Vranješa je JK odlučila tužiti zato što je on prvi pustio u javnost njihovu privatnu SMS prepisku i sve njene slike. Ona je sada tužila i sve one medije koji su svo ovo vrijeme objavljivali njene eksplicitne fotografije u zadnjih mjesec dana. Jelena se naravno pozvala po ko zna koji put u video – obraćanju koje je jučer postavila na svoje društvene mreže, da je ona žena i majka, te da su je sada mediji i javnost izložili nezasluženom linču i da neće ona nikome dopustit da od nje naprave žrtvu.

“Ovo je sada prvi i zadnji put da se oglašavam ovim povodom. Apsolutna su laž i prava izmišljotina sve što je bilo objavljivano do sada u medijima kao moja izjava ili izjava mog supruga. Ispred mene su ovdje potpisana pravna punomoćja pripremljena za ukupno 120 tužbi koje sam odlučila da podnesem sada protiv svih srpskih medija.” objavila je ona na Instagramu i onda dodala da je također i fudbalera u svakoj od tih tužbi navela, koji je ovom linču bio evidentni saučesnik.

I osoba po imenu Ognjen Vranješ je tužena uz svaku od ovih navedenih 120 tužbi kao evidentni saučesnik svih medija protiv kojih JA dižem tužbu.” dodala je ona.

Kada je za ovo saznao i sam Ognjen Vranješ, on je onda rekao svom najboljem prijatelju da će sve ispričati na sudu.