Vranješ će pasti u komu kada vidi šta mu je JK uradila. Ispred nje hrpa papira na stolu. Ne sluti nikako na dobro (FOTO)

  • Telegraf
  • February 12, 2019
  • Comments Off on Vranješ će pasti u komu kada vidi šta mu je JK uradila. Ispred nje hrpa papira na stolu. Ne sluti nikako na dobro (FOTO)

Jelena Karleuša se već nekoliko sedmica nalazi na meti javnosti i medija zbog njenih objavljenih skandaloznih fotografija koje su procurile u medijima, ali i poruka i prepiski veoma eksplicitnog sadržaja.

Ona se zbog toga danas konačno odlučila oglasiti javno na svim svojim aktivnim profilima na društvenim mrežama, te je tom prilikom pokazala jednu ogromnu hrpu papira ispred sebe. Karleuša se sada obratila putem društvenih mreža javnosti, a saopštila je na objavljenom video snimku da je zbog afere Karleuša – Vranješ podnijela ukupno 120 tužbi.

Ali, ona je također naglasila i da je protiv svog ljubavnika Ognjena Vranješa podnijela tužbu.

“I ta dotična osoba po imenu Ognjen Vranješ tužena je uz svaku od ovih ovdje 120 tužbi, kao saučesnik svih tuženih medija koji su blatili MOJU veličinu.” objasnila je ona.

“Ovo je prvi i posljednji put da se oglašavam ovim povodom sada. Apsolutna je sve to laž i izmišljotina što je do sada od medija bilo objavljeno o meni kao moja izjava, mog supruga i bilo kojeg člana moje porodice. Ispred mene se ovdje nalazi potpisana pravna punomoć za ukupno 120 podnijetih tužbi protiv svih medija u Srbiji jer su načinili jednu strašnu i totalno neljudsku medijsku antikampanju i klasični medijski linč.

Udarili su na moje lično dostojanstvo, moje ime, moju djecu, moju porodicu, majku, supruga i oca. Nije ovdje u pitanju više nikakvno novinarsko izvještavanje nego samo grubo vrijeđanje, bolestan napad pun lične mržnje, mnogih laži, zlo i želja za osvetu.” poručila je ona preko svoje objave.

Podsjećanja radi, Jelena je u posljednje vrijeme konstantno bila na meti skandala zbog navoda da je svog supruga Duška Tošića varala sa bh. fudbalerom Ognjenom Vranješom.