Vaše vijesti. Vaše Viralno

Vraćala se sa koncerta Dragane Mirković, a onda je doživjela pakao: Poznata manekenka doživjela tešku saobraćajnu nesreću

1,902

Prilikom povratka iz Makarske sa koncerta Dragane Mirković 4. Augusta oko 4:50 u Dugom Ratu došlo je do saobraćajne nesreće u kojoj su povrijeđene dvije osobe.

Pripadnici Dobrovoljnog vatrogasnog društva Dugi Rat i Omiš morali su da izvlače povrijeđene osobe iz oštećenih automobila, nakon čega su prevezeni u bolnicu.

Jedna od povrijeđenih je model Selma Mukić poznatija kao Mimi nekadašnja Miss Srednjobosanskog kantona. Policija će utvrditi okolnosti tokom kojih je došlo do ove nesreće.

-Vozila sam se ka Splitu. Ne mogu da se sjetim kako je došlo do udesa. Znam samo da smo sa autom visili na stijeni pored puta, a ispod nas su bili ambis i morski valovi. Pala sam u komu. Šta se dešavalo, na licu mjesta i kako su nas hrabri vatrogasci izvukli iz oštećenog vozila, nije mi poznato. Probudila sam se u bolnici sa povredom na glavi i trenutno me čeka komplikovani operativni zahvat. Nadam se da će operacija biti uspješna, te da neću imati posljedica. Druga osoba je dobila teže povrede glave i stomaka, te brojna nagnječenja i nad njom su obavljena već dva operativna zahvata- ispričala je Mimi.

U toku ljetne sezone dogodi se veliki broj saobraćajnih nesreća, a uzrok je najčešće alkohol i neprilagođena brzina. Turisti iz cijele Evrope dolaze, a Jadranska magistrala postaje opasno mjesto posebno u kasnim noćnim satima kada se mnogi pijani vraćaju iz provoda. Savjetujemo vas da ukoliko planirate odmarati na Jadranu vodite i računa o saobraćaj, kako ne bi došlo do neželjenih posljedica i vaš se odmor iz snova pretvorio u pakao.

Komenatri su zatvoreni.