Voljela bih da mi se javi, baš je po mom ukusu: Evo koji je sportista zapao za oko Kiji Kockar

  • Telegraf
  • July 25, 2018
  • Comments Off on Voljela bih da mi se javi, baš je po mom ukusu: Evo koji je sportista zapao za oko Kiji Kockar

Kiju Kockar su do sada povezivali sa mnogim muškarcima, između ostalog sa crnogorskim biznismenom Andrejom s kojim je čak bila neko vrijeme u vezi. Također, špekulisalo se da je bila u vezi sa pilotom kompanije u kojoj je bila zaposlena, ali je Kija demantovala takve vijesti. Najnovije priče koje se vežu za nju i ljubavne veze je afera sa pjevačem Vuk Mobom, a kružile su glasile da je on upravo zbog Kije prekinuo svoje zaruke.

Kristina je sada otkrila da joj je za oko zapao jedan poznati srbijanski sportista.

-Nije strašno, suočila sam se sa svim optužbama i momcima. Povezivali su me i sa Bogdanom Bogdanovćem, poznatim košarkašem. Od svih njih, voljela bih da mi se baš on javi, on je po mom ukusu. Nikad me nije muvao, ja sam ga zapratila kad su me počeli povezivati s njim. Voljela bih da mi se on javi, ali od toga nema ništa. Rekla je Kija u emisiji “Narod pita” kod voditelja Darka Tanasijevića,.

Nije vrijeme za drugog muža, jer se prvi nije još ohladio, ali je možda vrijeme za Bogdana- bila je konkretna Kristina.

Otkako je postala glavna zvijezda srbijanskih medija, svako malo je povezuju sa raznim muškarcima iz javnog života. Nema sumnje da je Kija dobila na atraktivnosti zbog svoje popularnosti, ali i lijepog izgleda. Otkako je postala pjevačica Kija je dobila i mnogo udvarača, a bit će ih s vremenom i još više, a mi ćemo sve to profesionalno ispratiti i redovno vas obavještavati.

Pogledjate u videu ispod šta je Kija rekla o košarkašu.