Vaše vijesti. Vaše Viralno

Veljko Ražnatović je imao šta da kaže na natpise da je otkazao vjenčanje: Bila mu je potrebna samo jedna riječ da bi izrekao cijelu istinu o ovoj temi (FOTO)

1,348

Kada je srpska estrada u pitanju jedna od onih zvijezda koja vedri i oblači na toj estradi je svakako Ceca Ražnatović, koja spada u red najvećih zvijezda folk muzike ikada.

Ceca je poznata i po tome da mnogo drži do svoje porodice i da su joj njena djeca Veljko i Anastasija sve na svijetu i spremna je kao i svaka majka da za njih napravi sve.

Anastasija je kao što je poznato, krenula majčinim stopama i postala je dio estrade i po prvim nekim njenim radovima mnogi su dojma da je talentovana kao i majka i da će u skorijoj budućnosti napraviti dosta toga, samo ako bude voljna da radi i da uči, a ima od koga.

Sa druge strane Veljko je više povukao na svoga pokojnog oca Arkana, pa je tako dosta često bio na stranicama tabloida zbog svojih nekih problema sa zakonom, a i važi kao i njegov otac za žestokog momka koji voli da ulazi u konflikte.

Veljko se bavi i boksom, i to profesionalno i za sada mu na tom polju ide dobro, dobija borbe redovno, mada realno dosadašnji suparnici i nisu baš neko mjerilo da bi se definitivno znao Veljkov potencijal u ovome borilačkom sportu.

Veljko nikada nije krio ni da je zaljubljen, pa je nedavno i vjerio svoju djevojku Bogdanu, a to su prenijeli skoro svi mediji, a isti ti mediji su se zadnjih dana malo više raspisali da je njihova veza u krizi i da je Veljko čak i odgodio planirano vjenčanje.

Na sve te natpise Veljko je napravio samo jednu objavu na društvenim mrežama, a bila mu je potrebna samo jedna fotografija i jedna riječ da pokaže šta misli o tim natpisima, a ta riječ je ”Laž”

Komenatri su zatvoreni.