Vaše vijesti. Vaše Viralno

Veliko slavlje u kući Ražnatovića: Ceca svojoj budućoj snahi priredila slavlje koje će pamtiti cijeli život (VIDEO/FOTO)

3,155

Svetlana Ceca Ražnatović spada u red najpoznatijih i najpopularnijih folk zvijezda na ovim prostorima , a posebno u Srbiji, pa je zato i sve što se dešava u njenoj karijeri, kao i u privatnom životu veoma interesantno za medije i za javnost.

Za Cecu se zna da ima dvoje djece, sina Veljka i kćerku Anastasiju koji su joj sve u životu i za koje bi učinila baš sve.

Poznato je i da se Veljko Ražnatović nedavno vjerio sa svojom prelijepom djevojkom Bogdanom, i mada Ceca smatra da su oboje još mladi za brak, ipak je Ceca prihvatila buduću snajku kao malo koja svekrva.

Tako se Ceca potrudila da svojoj budućoj snahi napravi rođendansko slavlje koje će pamtiti dok je živa.

Sve je organizovano u Cecinoj vili na Dedinju i sve je napravljeno u čast Veljkove vjerenice. Bila je tu i velika torta sa svjećicama, zatim rođendanska pjesma koja je odjekivala sa svih strana, a Ceca se nije odvajala od Bogdane Rodić koja je već i prije samoga vjenčanja i prije izrečenoga DA, svoje prezime promijenila u Ražnatović, barem na društvenim mrežama.

Objavljen je i video snimak sa slavlja, a Ceca je ispod snimka napisala ”Našoj Bogdani rođendan”.

Primjećuje se da su buduća svekrva i snaha veoma povezane, i da je Ceca možda i promijenila negativno mišljenje o vjenčanju njenoga sina i Bogdane, jer svi znaju da Ceca misli da im je još rano i da imaju vremena za takve korake.

Vrijeme će pokazati kako će se ovaj, za sada odličan odnos svekrve i snahe razvijati.

Komenatri su zatvoreni.