Vaše vijesti. Vaše Viralno

Ustaje u podne, ne kuha, ne zarađuje: “Nisam sponzoruša, ali živim luksuzno zbog jednog razloga”

361

25-GODIŠNJA SIMON TUN JE ZA JEDAN PORTAL IZJAVILA  DA JE ONA PRAVA DAMA ZA RAZONODU. OVU BRITANKU STARIJI MUŠKARCI REDOVNO POZIVAJU NA GLAMUROZNE ZABAVE, NJOJ DAJU NOVAC ZA DIZAJNERSKE CIPELE I TORBICE, I TO CIFRE KOJE PRELAZE HILJADE FUNTI, NA SKUPA PUTOVANJA JE TAKOĐER VODE I TO UVIJEK NA NEKE EGZOTIČNE DESTINACIJE.

Preko četiri hiljade funti košta recimo njen luksuzni način života, pogotovo kada je riječ o osnovnim troškovima koje ona ima svakodnevno. Ni penija pritome ne zarađuje sama, već živi na račun onoga što joj sponzori šalju. Stan i odmore joj isključivo plaćaju stariji muškarci. Ona posjeduje stan u samom strogom centru Londona, kao i članstvo u lokalnoj teretani, ali i jaaako mnogo dizajnerske garderobe. Za plastične operacije grudi je već zaboravila koliko je dobila novca do sada.

Osoba koja jako lijepo i luksuzno živi, može sebi to sve da priušti jer se brine za te starije muškarce. Ne može ni da zamisli svoj život sa nekim ko nije sposoban da plaća njene troškova i da je sami time finansira.

Rekla je kako je minimum na koji bi ona mogla da pristane 4000 funti mjesečno i da nee bi mogla nikada biti s nekim ko nije bogat. Ne predstavlja joj nikakav izazov veza sa nekim neuspješnim muškarcima.

Kako to živi žena za koju su mnogi rekli da je sponzoruša, a ona to ne želi da prizna? Odgovor je veoma jednostavan. Ona živi gospodski, lagodno. Prije podneva Simon ustaje iz svog velikog skupocjenog kreveta. Ona nikada ne kuha, jer jede uvijek u vrhunskim i skupim restoranima. Svaki dan je paze stariji muškarci kao na svoju kćerku. Ne voli jutra pa se budi oko podneva, jer zašto da ne? Ide u teretanu redovno svaki dan, gdje vježba dva sata, a potom ide u solarijum ili na manikuru. Oko 16 sati ruča sa svojom najboljom prijateljicom, a uvečer se sredi pa ide na neko lijepo mjesto da se provede.

Život iz snova nema šta?

Komenatri su zatvoreni.