Vaše vijesti. Vaše Viralno

Uspite u vodokotlić samo OVAJ sastojak i pustite vodu – rezultatar će vas obradovati

447

 

Do sada smo vidjeli nekoliko  trikova i savjeta kako da očistite wc koji nam predstavlja najmučniji posao. Nakon što ga očistite ponovo će da blista i da ima izgled kao novo samo ako postupite na ovaj način .

Uvijek se radi o jednim te istim sredstvima,a ovaj put vam donosimo opet korisne savjete kao i svaki dan . Ovo je veoma  koristan i jednostavan način.Potrebanvam je sastojak koji vam inače stoji na policama u kući.

Sva tajna je bijeli ocat koji je savršen za čišćenje wc-a . Međutim ovaj put vam donosimo nešto drugačije.Nećete sa njim čistiti kupatilo i pločice nego wc-šolju i vodokotlić.Sve što trebate jeste da u vodokotlić uspete  jednu šoljicu octa i pustite vodu.

Učinkovitost je zaista maksimalna,jer je to jedan od načina kako da uklonite bakterije koje se vremenom nakupljaju.Priječit ćete eroziju spremnika,a puštanjem vode ćete očistiti i wc šolju.Trik je vrlo jeftin pa zbog toga ga odradite i uvjerite se u našu priču.

Savjet podijelite sa svim prijateljicama  da se više ne  bi mučile sa neugodnim miriso . Svi zajedno svjedočit ćete nestajanju bakterija i boljem mirisu vašeg wc-a.

Komenatri su zatvoreni.