Vaše vijesti. Vaše Viralno

U strahu smo, Zoran je na slobodi: Iza njega stoji moćan lobi, komšije otkrile šta misle o Marjanovićima

268

Ubistvo pjevačice Jelene Marjanović više od dvije godine nije riješeno, zbog mnogo proputa u istrazi, ispitanih svjedoka i deset mjeseci pritvora supruga Zorana svakodnevno kopka javnost i ovo je do sada najmisterioznije ubistvo u Srbiji.

Zoran Marjanović je usljed nedostatka dokaza pušten na slobodu, ova informacija je odjeknula u javnosti prije više od deset dana, a ne zna se da li je Zoran pušten samo privremeno ili je za stalno.

U naselju Crvenka mještani smatraju da se pojavio strah kod svjedoka koji su ispitani u vezi ubistva Jelene Marjanović, koji su se tog kobnog dana našli u blizini mjesta zločina ili su na neki način povezani sa ovim monstruoznim slučajem.

-Ovdje se ništa ne dešava, slučaj se nije spominjao dugo, dok Zoran nije izašao na slobodu. Tada se javio strah kod svjedoka koji su iznijeli svoje tvrdnje u policiji i koji su izjavili da su tog dana vidjeli Zorana sa Jelenom- rekla je mještanka koja živi u blizini nasipa u naselju Crvenka, općina Borča koja pripada gradu Beogradu.

-Svi mi znamo šta stoji iza svega, nikome nije svjedno da tu porodicu ovdje gleda poslije svega, ali oni imaju neke moćne ljude iza sebe, da nemaju ne bi on sad bio iza rešetaka.

Drugi kažu da je istraga uređena veoma loše.

-Da nije tako, do sada, poslije više od dvije godine bi sve bilo otkriveno. I ko je ubio i ko je učestvovao, i šta se zapravo desilo tog kobnog dana. Ovako, svima nam je jasno da ta porodica ima prijatelje i poznanstva, i da zbog toga sve ovako izgleda.

Komenatri su zatvoreni.