Tužna i teška ispovijest starijeg muškarca koja je podijelila društvene mreže: Kada sam svoju ženu zamijenio mlađom, moj život je postao pakao i živim kao zatvorenik (FOTO)

  • Zamjena
  • April 2, 2019
  • Comments Off on Tužna i teška ispovijest starijeg muškarca koja je podijelila društvene mreže: Kada sam svoju ženu zamijenio mlađom, moj život je postao pakao i živim kao zatvorenik (FOTO)

Na internetu se pojavila ispovijest jednoga starijeg čovjeka koji je bio mnogo godina u braku sa svojom suprugom sa kojom je imao djecu i sve ostalo, ali je jednoga dana donio odluku da sve to napusti zbog mnogo mlađe žene. S vremenom se zbog te svoje odluke pokajao pa je napisao iskreno pismo koje je osvanulo i na društvenim mrežama.

U početku pisma je naveo kako mu ovaj čin nije niti malo lagan, ali da je pisanje neophodno te da to mora da uradi kako zbog sebe tako i zbog svojih voljenih.

Pa je pismo počeo kako je sa svojom suprugom bio u braku 35 godina i da su u njemu dobili sinove i kćerku koji su svi napravili nešto u životu i svako od njih ima odlične poslove i čvrste brakove te da je za to najzaslužnija njegova bivša žena koje se bavila njima i molila za njih

Kada se penzionisao odlučio je da neku svoju ušteđevinu uloži u jedan posao i da bise na kraju pokazalo da je to bila veoma dobra investicija te je za kratko vrijeme ušao u klub bogataša, a tada su mu se počele i javljati razne misli po glavi pa je sve češće razmišljao da mu njegova supruga više nije dovoljna.

Počeo je da vodi lagodniji život, dobijao je pozive za prijeme i zabave, a mlade žene su bile svuda oko njega i te mlade žene, kako on sam kaže, su znale šta da mu kažu i koje riječi da mu šapuću na uvo te da je zbog toga imao osjećaj da je kralj svijeta.

I onda se desilo to da je upoznao mladu djevojku koja se zove Doli i koja je bila spremna na sve, te se zaljubio u nju, ali ona je imala samo jedan uslov kod te njihove veze, a to je da se on razvede i da je oženi

U nastavku ispovijesti je napisao kako ga njegova prava i prva žena tokom njihove veze nije nikada tjerala da pati i da ga je podržavala u svemu i u dobru i u zlu, te da ni danas ne zna kako se sve izdešavalo.

Sjeća se da je bio  na večeri kod Doli i njene majke koja je godina kao njegova supruga i da su mu njih dvije dale  tri mjeseca da se razvede sa svojom ženom ili će njihova veza tu da se prekine.

Priznao je kako je tih dana počeo da iskreno mrzi svoju suprugu i da svakodnevno izmišlja razloge zbog kojih bi se svađao sa njom. Ona je pokušavala da se odbrani od svih njegovih napada da bi mu na kraju rekla da zna o čemu se radi i da slobodno može da ide kod svoje mlade plavušice.

Istoga dana je njegova supruga i otišla iz njihovoga doma i ništa od svojih stvari nije ponijela sa sobom, djeca su je primila, a ujedno su i prekinula svaki kontakt sa njim

Vjenčao se sa Doli i sve je bilo dobro samo par sedmica da bi počeli problemi i izmišljanja kako da izvuče što više novca od njega. Više nije htjela ni u krevet sa njime i uvijek je nalazila razloga zašto nije kod kuće. Na njega niko nije pazio, te se sve češće počeo i razbolijevati. Na kraju je i dobio dijete sa Doli za koje baš i nije bio siguran da je bilo njegovo.

A u međuvremenu je njegova bivša se snašla i kada bi je onako usput vidio, bilo je očito da je sretna, a i izgledala je mlađe i ljepše.

Sada ovaj čovjek kaže da bi dao sve da može da vrati vrijeme i da svoju starost provede sa onom sa kojom je bio većinu svoga života te da tek sada zavidi parovima koji doživljavaju duboku starost u braku. Na kraju je ispovijest završio na način da je napisao da ne gubi vjeru da će se pomiriti sa svojom bivšom, mada mu ona više ne dozvoljava da joj se približi i sve njegove poklone mu uredno vraća.