Vaše vijesti. Vaše Viralno

Trudna pjevačica doživjela veliku neprijatnost: Ivana Selakov poludjela kada su joj u restoranu ovo priredili

319

 

Trudna pjevačica Ivana Selakov sa izabranikom Predragom Mirkovićem se  nedavno odmarala  na prelijepoj destinaciji u Palmi de Majorki, gde su boravili u čak 3  hotela. Međutim  u jednom od njih su doživjeli veliku neprijatnost. Prema navodima medija, osoblje hotela im nije dozvolilo da uđu u restoran, zbog  čega je pjevačica napravila haos.

“Kada su Ivana i Peđa došli na večeru, osoblje im je  reklo  da neće moći ući u restoran, jer su neprikladno obučeni . Tačnije, Peđa je došao u šorcu (dres kod hotela propisuje da se dolazi u restoran u pantalonama) . Pjevačica je poludjela i pozvala menadžment hotela pa im održala  lekciju. Ona im je objasnila da je niko nije obavijestio o pravilima  (mada je to pozanto  svugdje u svijetu) . Valjda bi to trebali zanti oni koji dosta putuju . U znak izvinjenja narednih dana su od šefa hotela  dobijal bogatu večeru sa šampanjcem u apartman” – otkriva izvor.

“Čuj ti njih, dres kod u restoranu! Nisam mogla da vjerujem. Pa zar usred ljeta ne smije da  se nose kratke pantalone? Gluposti. Sve u svemu, poslije je ispalo i bolje nego da smo večerali u restoranu – rekla je ona.

Komenatri su zatvoreni.