Tri puta se ženio: Priča se da se poznati glumac razvodi, a on kupio stan u ovom malom gradu u Hercegovini i povukao se

  • Telegraf
  • September 16, 2018
  • Comments Off on Tri puta se ženio: Priča se da se poznati glumac razvodi, a on kupio stan u ovom malom gradu u Hercegovini i povukao se

Dok se po gradskim kuloarima šuška kako je Draganu Marinkoviću Maci pukao i treći brak, on je mir potražio u rodnom mjestu svoje majke gdje je početkom ljeta kupio stan u kojem živi sam.

Glumac koji je prošao kroz mnoge rijalitije, iza sebe ima tri braka, odlučio je da se skloni iz gradske vreve. Kako saznajemo on je kupio stan u Trebinju, rodnom mjestu svoje majke.

-Maca je početkom ljeta kupio stan u Trebinju i tu se preselio. Čitavo ljeto je tu bio sam, ne znam da li će ostati i preko zime, ali je još od prošle godine tražio pogodnu lokaciju kako bi se preselio. Čuli smo za priče da se razvodi i od treće supruge, ali to ne znamo da li je tačno. Ranije je ovdje dolazio sa njom i da je upozna sa rodbinom. Ovog ljeta je nismo vidjeli, ali to ne mora da znači ništa jer je on cijelo vrijeme renovirao stan, kaže naš izvor upućen u čitavu priču i dodaje:

-Dragan je kupio stan u mirnom dijelu Trebinja, ima oko 50 kvadrata i opremao ga je čitavo ljeto po svom ukusu. Komšije ga vole i kažu da im se povjerio kako bi volio sve vrijeme da bude u Hercegovini jer mu prija mir ovog grada, ali da će zbog poslovnih obaveza morati da putuje za Beograd.

Poznati glumac iza sebe mnogo pozorišnih i filmskih uloga, a ostat će upamćen kao zanimljiv i luckast voditelj koji je svojim dosjetkama uveseljavao gledaoce pored malih ekrana.

Čitajte nas i dalje…