Tošiću pao mrak na oči, razbijao je stvari po sobi. Prljava Karleuša u novoj sado mazo prepisci sa Vranješom: Kada vidite poruke, mozak će vam stati (FOTO)

  • Telegraf
  • February 8, 2019
  • Comments Off on Tošiću pao mrak na oči, razbijao je stvari po sobi. Prljava Karleuša u novoj sado mazo prepisci sa Vranješom: Kada vidite poruke, mozak će vam stati (FOTO)

Skandal dama Jelena Karleuša sada najavljuje najnoviju tužbu protiv velikog broja srbijanskih medija jer oni pišu o njenoj velikoj intimnoj  aferi sa fudbalerom Ognjenom Vranješom, a sada je isplivala i najnnovija prepiska koja definitivno dokazuje njihovu vezu.

U porukama koje je samoprozvana Prva dama Instagrama 2017. godine slala svom tadašnjem ljubavniku piše kako mu je ona obećavala brak, tačnije da će cijeli svoj život provesti zajedno, ali mu je isto tako govorila kako uživa u odnosu sa njim.

Ognjen je Jeleni 18. oktobra na Instagram poslao u privatnoj poruci svoj snimak sa fudbalskog meča Aek-Ksanti na kojem je 3 dana ranije dao jedan prelijepi gol, a JK ga je pohvalila i rekla da je on njen veliki najveći ponos. Potom su nastavili svoje krajnje perverzno dopisivanje:

“Meni je uvijek najljepše i najsretniji sam kada tebi zabijam.”, napisao je Ognjen Vranješ u svojoj poruci, a Jelena Karleuša mu je odgovorila:

“Bebo, ti mene bukvalno ubijaš od sebe. Sada bih ti dala celu jednu noć da me uzimaš onako da na kraju cijeli krevet bude mokar od mene u zanosu samo prema tebi”.

Karleuša je u ovim porukama svakako pokazivala i koliko joj je zapravo stalo do samog Vranješa. Osim što mu je konstantno pisala da bi mu sve radila tokom njihovog odnosa, ona mu je udovoljavala u svakom mogućem smislu.

Tako je u jednoj prepiski Ognjen istakao koliko mu je baš neprijatno što ga JK tetoši, da mu je čak jednom i noge masirala, a ona je na to odgovorila:

“Svašta. Ogi moj, ja ću te uvijek maziti i tebe i tvoja umorna stopala i masirati te zlatne nogice, koje su samo moje. I kuvat ću ti, podržavati te non stop, razumeti te i verovati u tebe. Zato što te ja mnogo volim i zato što to ti jako zaslužuješ. Bebo moja, ako me ti stvarno toliko voliš, imaćemo cijeli naš život da uživamo zajedno. Meni je svaki dan bez tebe sve teže. Ne znam kako ću još dugo izdržati bez tebe”.