Tinejdžerka sam bila kad su mi grudi počele rasti i nikada nisu stale: Sada su tolike da ne mogu izaći iz kuće, svi se zgroze kad ih vide

  • Nadina
  • April 15, 2019
  • Comments Off on Tinejdžerka sam bila kad su mi grudi počele rasti i nikada nisu stale: Sada su tolike da ne mogu izaći iz kuće, svi se zgroze kad ih vide

Djevojka po imenu Fiona Hornbi je dvadeset peto godišnjakinja koja je prije nekoliko dana odlučila da podjeli svoju priču sa svima putem društvenih mreža , jer ima jedan tako reći bukvalno ogroman problem .

 

Naime ona ima ogromne grui koje joj stvaraju jako velikiproblem jer joj ograničavaju kretanje , stojanje , kao I hodanje jer su ogromne .

 

Ona je napisala da nemože da stoji niti 5 minuta te takođe zbog toga I ne napušta svoju kuću a o bolovima koje trpi njeno kompletno tijeo a ponajviše kičma nesmije ni da govori , jer su oni nenormalni I ne podnošljivi .

 

Fiona je dodala da je još kao mala djevojčica kada je imala samo desetak godina , primjetila kako su njene grudi dosta veće od njenih vršnjakinja , te joj je bilo drago posebno kada je ušla u period puberteta , a kasnije nije ni bila svjesna toga da će joj njene grudi postati noćna mora.