Vaše vijesti. Vaše Viralno

Tanja Savić otvoreno o braku: Pretvarala sam se da mi je lijepo dok sam preživljavala pakao

456

I dok javne ličnosti obično vole da predstavljaju svoj život srećnim i blistavim nego što on to u stvarnosti zaista jeste. Tanja Savić spada u red onih koji govore stvari onakve kakve zaista jesu.

Tokom posljednog intervjua, otvorila je dušu i priznala da u mladosti nije očekivala da će brak izgledati onako kako se ispostavilo da zajednicaa funkcioniše u stvarnosti.

-Kao i svaka djevojka zamišljala sam princa na belom konju, a umjesto toga dobila sam borbu. Brak je, htjele mi to žene da priznamo ili ne, jedna velka borba sa svojim usponima i padovima. Ponekad bude situacija iz kojih misliiš da se nećeš izvući, ali ipak to učiniš, postaneš jači i dobiješ više od onoga što si očekivao od partnera. Uporedo s tim, kad vidiš preko kojih stvari ti je suprug prešao, dobiješ nevjerovatnu volju da se boriš za ljubav. Vjerujem da je to obostrano.

“Ranije sam ćutala i pravila se da mi je lepo, dok sam u sebi proživljavala pakao. Prestala sam to da radim, a najljepše se osjećam kad se isplačem i izbacim sve iz sebe. Uporedo s tim, shvatila sam da postoje stvari zbog kojih se ne treba nervirati, a isto tako, važno je opraštati ljudima”.

Tanja Savić je srpska pevačica rođena 20. marta 1985. godine u Radincu, naselju koje pripada gradu Smederevu. Tanjinu porodicu čine majka Živanka, otac Staniša, brat Tomica, sestra Biljana, suprug Dušan Jovančević i sinovi Maksim i Đorđe.

 

Sa 8 godina je nastupila na festivalu „Prvi glas Vojvodine“ sa pesmom „Ječam žela“ i osvojila je prvo mesto. Upisala je Trgovačku školu, ali je shvatila da to ne spada u domen njenih interesovanja. Iako se niko u porodici nije bavio muzikom, pružili su joj podršku pa je Tanja počela da nastupa sa bendom „Kalipso“.

Komenatri su zatvoreni.