Vaše vijesti. Vaše Viralno

Tačno je, Aleksandra Prijović je trudna: Otac Filip presretan, evo šta kaže Brena

240

Mlada pjevačica Aleksandra Prijović koja se 21. juna udala za Filipa Živojinovića je trudna. Kako mediji saznaju, srećnu vijest je potvrdila porodica Živojinović.

“Tačno je, Aleksandra je trudna” kratko je prokomentarisao Filip.

Mediji špekulišu da je Aleksandra već u trećem mjesecu trudnoće, te da će postati majka početkom sljedeće godine.

Par je neko vrijeme skrivao ovu informaciju od javnosti, ali i članova obitelji.

-Uopšte nisam obavješten o tome. Nemam tu informaciju, evo saznao sam upravo od vas- izjavio je proslavljeni teniser Boba Živojinivoć.

Ipak čini se, kako je Brena bila bolje obavještenija pa je rekla:

“Svi smo jako srećni”.

Aleksandra Prijović je srpska pop-folk pevačica koja se proslavila u takmičenju Zvezde Granda. Rođena je 22. septembra 1995. godine u Somboru.

Detinjstvo je provela u Belom Manastiru, gradu u Hrvatskoj. Talenat za muziku je nasledila od bake i majke Borke koje su, takođe, pevačice. Od malih nogu je pevala na priredbama i društvenim događajima.

2008. godine, sa samo 13 godina, snimila je dve pesme: „Majko“ i „Boli svaka tvoja reč“ za produkcijsku kuću Mega sound.

Sa 14 godina Aleksandra je počela da peva na svadbama i njen honorar je iznosio 1.000 evra. Iako se trudila da izbegava kafane, kratko je pevala u kafani Zorice Marković. U srednjoj školi koju je pohađala su joj odobrili da ne mora redovno da dolazi na časove i da predmete može da polaže kao ispite.

View this post on Instagram

Dress by @penna_atelier 👄

A post shared by Aleksandra Zivojinovic (@aleksandra__official) on

Aleksandra je već nekoliko godina u vrhu scene, a nastupe ima skoro svaki vikend gdje diskoteke puni do vrha, čini se kako će ipak sada napraviti dužu pauzu.

Komenatri su zatvoreni.