Vaše vijesti. Vaše Viralno

Svi Živojinovići ulažu ogromne napore da ispune svaku želju mladoj mami Aleksandri: Posebno se trude da ne rade stvari koje njoj smetaju, a i njih je poveliki broj (FOTO)

1,420

Poznato je svima da je u kuću Živojinovića prije nekoliko dana došla prinova, mali dječak Aleksandar čiji su roditelji pjevačica Aleksandra Prijović i Filip Živojinović, a svi iz porodice se trude da ispune svaku želju mladoj mami, a posebno se trude da ne rade one stvari koje Aleksandri trenutno smetaju.

Aleksandra i Filip su se preselili u svoj novi dom koji se nalazi na Bežanijskoj kosi, a želja im i jeste bila da ne budu suviše daleko od Brene i Bobe.

I mada je kuhinja u novome domu vrhunski opremljena ipak za sada se jede samo naručena hrana jer Aleksandra još uvijek ne podnosi miris kuhanja, ili se hrana sprema u kući Brene i Bobe jer mlada i tek ostvarena mama još ima problema sa nekim mirisima nakon porođaja koji joj izazivaju mučninu.

Mada Aleksandra doji, ipak za nju se svakako dostavlja hrana ili iz kućne radinosti Lepe Brene ili iz nekih poznatih beogradskih restorana, a s obzirom na dojenje, Aleksandra se trudi da jede zdravo, a pošto joj je rana od carskog reza još uvijek svježa, ona se još uvijek i kreće otežano, ali se osjeća fantastično u svakom trenutku kojeg provodi sa svojim sinom.

Doznalo se da je Filip prije nekoliko dana osigurao i obezbjeđnje ispred njihovoga novog doma, jer želi da su mu sin i supruga sigurni u svakom trenutku, posebno kada on nije kod kuće, a momci iz obezbjeđenja su na raspolaganju Aleksandri i u slučaju ako je potrebno kupiti neke neophodne stvari.

Sve u svemu, sigurno je da mladoj mami i njenome sinu ništa ne fali, niti može zafaliti.

 

 

Komenatri su zatvoreni.