Svi su ostali zatečeni: Saša Popović usred emisije zaskočio Anu Bekutu, mnogi su ostali bez riječi (FOTO)

  • Telegraf
  • February 9, 2019
  • Comments Off on Svi su ostali zatečeni: Saša Popović usred emisije zaskočio Anu Bekutu, mnogi su ostali bez riječi (FOTO)

Ana Bekuta spada svakako u red najpoznatijih i sami vrh najboljih pjevačica na ovim prostorima. Međutim, nešto se sada jako neobično desilo na samom snimanju najnovije emisije Zvezde Granda a članovi žirija su odlučili odmah tada da naprave jednu zaista odličnu atmosferu. U centru pažnje ovaj put je bila velika diva Ana Bekuta.

Naime, Ani Bekuti je tokom snimanja emisije, bilo postavljeno veoma zanimljivo pitanje. Pitali su je koliko ona sklekova može da napravi, a narod je mislio da ona može ne može da napravi više od četiri skleka. Ali, onda je Ana ipak odlučila da pokaže svoje skrivene vještine. Ona je potom legla na pod i odlučila da radi prave sklekove dok je Saša Popović stajao kraj nje i brojao.

Ana je na opće iznenađenje svih koji su bili tu prisutni odradila izvrsno 25 sklekova što je zaista iznenadilo mnoge. Ono što je zanimljivo je da je saša Popović u jednom trenutku iz šale zaskočio Anu od pozadi dok je ona radila sklekove.

O sklekovima uopšteno:

Sklekovi (na engleskom : push-up ili press-ups) su uobičajene gimnastičke vježbe koje se izvode u ležećem položaju podizanjem i spuštanjem tijela rukom. Prilikom izvođenja sklekova aktiviraju se velike prsne mišiće, troglavi supralaktički mišići i prednji deltoidni mišići.

Vježba indirektno aktivira preostale deltoidne mišiće, prednje nosne mišiće, mišićno-koštane mišiće i ravne trbušne mišiće i poprečne trbušne mišiće. Klizaljke su jedna od osnovnih vježbi u atletskom treningu, tjelesnom odgoju i testovima kondicije vojske. Oni su također uobičajeni oblik kažnjavanja u vojsci, sport u školama i borilačkim vještinama.