Svi daju podršku stradaloj novinarki: Dea Đurđević je objavila ovu fotografiju par trenutaka prije nesreće (FOTO)

  • Telegraf
  • February 7, 2019
  • Comments Off on Svi daju podršku stradaloj novinarki: Dea Đurđević je objavila ovu fotografiju par trenutaka prije nesreće (FOTO)

Dea Đurđević je jedna jako lijepa novinarka koja je radila na PINK televiziji. Podsjećamo, ona je danas doživjela tešku saobraćajnu nesreću u kojoj je bila jako teško povrijeđena.

Naime, ona je povrijeđena u saobraćajci u kojoj su inače učestvovali ukupno dva autobusa i tri automobila.

Ona je odmah nakon nesreće bila hitno prevezena na VMA i tu joj je bila odstranjena ruka. Međutim svega nekoliko sati prije same saobraćajne nesreće ona je na svom profilu na Instagramu objavila fotografiju na kojoj se vidi kako ona pozira u studiju te tako najavljuje emisiju u kojoj je inače gostovala.

Naime, ona je na dosta šaljiv način najavila da će biti gošća kod Sanje Marinković u emisiji “Magazin In”. Napisala je tamo da su gosti veoma interesantni i zanimljivi i da ima mnogo smijeha u svemu tome. Također je još dodala da jedva čeka da se ta emisija pusti u eter.

Mnogi sada šalju poruke poodrške ovoj popularnoj novinarki i nadaju se da će se ona izboriti na kraju sa ovim.

Malo stvari koje može niste znali od Dei Đurđević

Popularna novinarka i voditeljica Dea Đurđević rođena je u Beogradu, 19. jula 1992. godine gdje je završila i osnovnu i srednju školu. Išla je u Prvu ekonomsku školu u Beogradu, a kasnije i na Fakultet političkih nauka.

Dea Đurđević je u svojoj mladosti veoma rado čitala knjige Agate Kristi, jer je željela postati kriminolog. Upisala je po tome i magisterij iz državne sigurnosti. U slobodno vrijeme voli da džogira, a omiljeni način provođenja slobodnog vremena je u boks-ringu.