Vaše vijesti. Vaše Viralno

Sve što je uradila je bilo da je namazala butine sa sirćetom i otišla na spavanje: Ujutru nije mogla da vjeruje kakav je rezultat dobila

6,312

Ko zna samo koliko se novca širom svijeta potroši na plastične operacije, liposukcije i razne tretmane kako bi vaše tijelo izgledalo što bolje.  Ono što mnogi ne znaju kako možete isklesati skoro pa savršenu figuru uz pomoć preparata koje imate u kući.

Mnogo se novca potroši na razna sredstva za čišćenja, koja u sebi sadrže mnogo hemikalija, a znaju često i da budu opasna po disajne puteve,  te se pojedinci često obrate doktoru zbog problema sa istim.

U mnogim marketima na policama možete da nađete sredstava za čišćenja raznih proizvođača, ali je ponekad bolje se okrenuti prirodnim sredstvima za čišćenje, čija je učinkovitost u čišćenju mnogo bolja i veća nego kod sredstava koja se reklamiraju na tv-u ili internet reklamama.

Jedno od takvih prirodnih sredstava koje su idelani za čišćenje pojedinih stvari, a i za neke druge situacije je svakako jabukovo sirće, a kako da ga iskoristite saznajte u nastavku:

-Za čišćenje tepiha je dovoljno da pomiješate samo jednu kašiku deterdženta za suđe i dodate jednu veliku kašiku bijelog sirćeta, dvije čaše tople vode i ova mješavina će vam pomoći da uklonite sve mrlje sa tepha, čak i one od vina i kafe. Ovu mješavinu možete koristiti i u mašini za suđe, uz naravno adekvatan deterdžent.

Ono što možda niste znali da je sirće odlično i za skidanje celulita. Sve što treba da uradite jeste da pomiješate tri dijela jabukovog sirćeta i jedan dio ulja sa vitaminom E u sebi, smjesu treba da umasirate dva puta dnevno u kožu i celulit će veoma brzo da nestane.

Komenatri su zatvoreni.