Svako bi trpio uvrede i kritike od ostalih kao Viki Miljković. Kada bi znali koliko najpoznatiji žiri regiona zarađuje po emisiji, okrenule bi vam se oči

  • Telegraf
  • February 12, 2019
  • Comments Off on Svako bi trpio uvrede i kritike od ostalih kao Viki Miljković. Kada bi znali koliko najpoznatiji žiri regiona zarađuje po emisiji, okrenule bi vam se oči

VEĆ SE ODAVNO JAKO DOBRO ZNA DA JE SAŠA POPOVIĆ NAJBOGATIJI ČOVJEK NA BALKANU KOJI JE POVEZAN SA MUZIKOM. NJEGOVE “ZVEZDE GRANDA” I NJEGOVA PRODUKCIJA SE PROCJENJU NA DESETINE MILIONA EURA. OGROMNO BLJEŠTAVILO, VELIKA GLEDANOST, JAKI SPONZORI. SVE JE TO ONO ZBOG ČEGA DANAS SVI GLEDAJU OVO POPULARNO MUZIČKO TAKMIČENJE.

DA LI STE SE, MEĐUTIM, IKADA ZAPITALI KOLIKO SAMI ČLANOVI ŽIRIJA ZARAĐUJE PO JEDNOJ EMISIJI? U NASTAVKU OVE DANAŠNJE PRIČE DONOSIMO VAM I ODGOVOR NA TO PITANJE.

Poznata Srpska Folk pjevačica Viki Miljković je nedavno otkrila gdje i kako provodi svoje vrijeme kada ne nastupa.

“Vjerujte mi, kada nisam sa Tašketom i sa svojim sinom Andrejom, ja sam uvijek na snimanju emisije “Zvezda Granda”. To je bukvalno moja druga kuća, vjerovali ili ne. Da nisam zadovoljna time, otišla bih još odavno, kao i sve druge naše kolege koje su bile prije mene.

“Saša Popović je uvijek veoma profesionalan i kod njega stvarno nema zezanja. Ne mogu da vam kažem tačnu sumu zbog koje sjedim u crvenoj fotelji, ali vjerujte – isplati se itekako. Također, mislim da stvarno imamo dosta velikog udjela u samom ovom takmičenju, što dodatno doprinosi da cijela emisija ne bude samo puko i obično pjevačko takmičenje, nego je to sada već pravi šou za narodne mase. Što je najbitnije – uzajamno je.  I mi imamo dosta koristi što smo članovi u ovom žiriju”, objasnila je Viki i dodala nakon toga da je Saša Popović odličan gazda.

“Na estradi sam već dugih 25 godina. Ne znam zašto mi ljudi još uvijek toliko zamjeraju što sam kupila skup i lijep stan?! To je samo jedan dio mog privatnog života i ne volim baš mnogo da pričam o tome. Ali eto, reći ću vam samo da sam ja veoma i jako štedljiva i da baš ne trošim pare na razne gluposti i sitnjarije, pa onda nije čudno što sam sebi kupila tako nešto”, objasnila je Viki.

Iako nismo dobili konkretan odgovor na pitanje, možemo zaključiti jedno na kraju.

Koliko god novaca oni svi zarađivali po emisiji svakako se isplati. Pa se vi još jednom zapitajte zašto oni svi, a najviše Viki, trpe rasprave, uvrede, svađaju se uvijek.