Vaše vijesti. Vaše Viralno

Supruga Željka Komšića nestvarno izgleda, pamet će vam stati :Zbog nje ga prozivaju, ne viđamo je često

2,050

 

Željko Komšić je sada novi član predsjedništva BiH,  iz reda hrvatskog naroda, jer je pobijedio  u utrci protiv Dragana Čovića.Željko Komšić je rođen u Sarajevu  20.januara 1964.godine, u braku je sa Sabinom sa kojom ima  kćerku Lanu. On sada živi i radi u Sarajevu.

Sabina je priznala da se pomalo plašila kada je Željko izabran u Predsjedništvo, jer je smatrala da to nosi određeni rizik. Upravo  to je osnovni razlog zašto nikad nije podržavala njegove kandidature. Sabina je rekla da biti javna ličnost, a posebno predsjednik znači da mi niko neće pružiti ruku, nego će radije da  mu naudi.

Danas je sretna majka 9-godišnje  kćerke . Otkrila je da je planirala da  svoje  svakodnevne navike zadrži nakon što njen muž uđe u Predsjedništvo, unatoč protokolima koji idu uz predsjedničku funkciju.”Sad imamo pratnju kad izlazimo vani, ne dozvoljavamo  da se šta drugo promijeni, sve je od danas do sutra. Trudimo se  da živimo svoj život normalno, da se naša svakodnevnica ne poremeti. Prisutne su promjene, sa cijelom pratnjom na godišnji odmor moramo idemo tak oda nas uvijek ima  mnogo “.

Komenatri su zatvoreni.