Vaše vijesti. Vaše Viralno

Sudija zabranio mladim roditeljima ime koje su izabrali za svoga sina: Njegovo objašnjenje je da je ime suprotno interesima maloga dječaka- Svi se pitaju koje je ime u pitanju (FOTO)

1,987

Biti roditelj je jedna od najljepših stvari na svijetu, ali ta uloga nije niti malo laka i nosi sa sobom mnogo posla i odgovornosti. Međutim, ponekad nije lako biti ni dijete pojedinih roditelja, jer roditelji znaju biti veoma čudni kod nekih odluka koje se tiču njihove djece.

Pojedini roditelji, u želji da bi bili unikatni i zanimljivi znaju da rade neke stvari sa svojom djecom samo da bi se znalo da su njihova djeca drugačija od ostale djece i da su, barem po tim roditeljima, jedinstvena u svijetu

Tako se nešto desilo i sa ovim mladim parom iz Francuske koji su zapali u djelimične probleme kod najobičnijeg davanja imena svome djetetu.

Oni su iz želje da budu jedinstveni i originalni, ali i da bi na neki način odali počast nekim poznatim Francuzima koje vole i poštuju došli u situaciju da administracija ne prihvati da daju ime djetetu kakvo su mu namijenili.

Ovaj par koji je očito veliki poklonik fudbala nije dobio dopuštenje da svome novorođenom sinu daju ime Griezman Mbappe, po dvojici francuskih reprezentativaca koji su najzaslužniji da je Francuska osvojila titulu Svjetskih prvak an zadnjem Mundijalu u Rusiji.

Sudac je naložio roditeljima da pronađu novo ime za svoga sina, a prema informacijama iz štampe u Francuskoj , mali dječak će se zvati Dany Noe.

Obrazloženje zašto sud nije dozvolio da dijete nosi ime Griezman Mbappe je da je to u interesu djeteta i da bi to ima u nekoj budućnosti dječaku moglo da donosi određene probleme.

Pametan sudija, mada je i roditeljska ideja poprilično simpatična

 

Komenatri su zatvoreni.