Vaše vijesti. Vaše Viralno

Suđenje odloženo: Sloba i Kija se ipak ne razvode, ovo su neki od razloga

163

Iako je prošlo više od mjesec i po od okončanja Zadruge, Kristina Kija Kockar i Sobodan Radanović nisu stavili tačku na brak, premda su govorili da će to biti prva stvar koju će uraditi po izlasku iz rijalitija.

Ipak, u nedavnom intervju Kija je otkrila da je sve pomjereno za septembar, budući da su službenici u javnim ustanovama na odmoru, a ni ona ni Sloba ne mogu trenutno da se usaglase oko termina koji oboma odgovara da se nađu u sudnici.

Međutim, čini se da Radanović ima druge planove kada je ovaj mjesec u pitanu.

Naime, gostojući u emisji Glamur on je govorio o svojim planovima za septembar, a ni u jednoj rečenici nije pomenuo razvod.

“Još jedna pjesma će ugledati svjetlost dana, a u septembru planiram album da izdam- istakao je Sloba.

Podsjećamo, Sloba Radanović je Pinkova zvezda koja je završila u finalu tog takmičenja, a najveća podrška mu je bila njegova supruga Kija Kockar bivša stjuardesa. Nakon tog showa, Sloba ulazi u rijaliti Zadrugu, gdje samo sedam dana od početka spava sa Lunom Đogani modnom bloggerkom i kćerkom poznatih muzičara Anabele i Gagija Đoganija.

Nakon tri mjeseca dešava se pravi zaplet, u Zadrugu ulazi Kristina, koja je Slobina zakonita žena i od tada počinju svakodnevne svaže i prepirke.

Do kraja rijalitija, izdešavalo se mnogo toga, između ostalog Sloba je prekinuo kontakt sa Lunom, koja je često padala u depresiju. Na kraju, Kija je izašla kao apsolutna pobjednica i osvojila zasluženih 50 hiljada eura, a nakon rijalitija je pokrenula muzičku karijeru.

 

 

Komenatri su zatvoreni.