Vaše vijesti. Vaše Viralno

Stručnjaci savjetuju: Prepolovit ćete svoju kilažu ako budete radili ovo dok jedete, a potrebno je samo 15 minuta

102

SVI MI NEKAD U NAŠEM ŽIVOTU IMAMO MNOGO VELIKIH PROBLEMA SA KILAŽOM. ŽENE U TOME STVARNO POSEBNO PREDNJAČE, POGOTOVO PRED ONAJ PERIOD GODIČNJIH ODMORA, KADA UVIJEK UMISLE DA SU PREDEBELE I DA ŽELE ŠTO PRIJE MOGUĆE DA SKINU SVE TE SUVIŠNE KILOGRAME I DA SE ONDA OSJEĆAJU BOLJE I VITKIJE.

Ako ne želite ići na neke dijete i gladovanja, u nastavku vam sada donosimo jedan veoma koristan i zdrav recept kako da se lahko riješite bespotrebnih kilograma, bez da pritome narušite vaše zdravlje u bilo kojem pogledu. Istraživači i stručnjaci su pokazali jedan zaista sjajan način to jeste evidenciju za koju je potrebno tek nekih 15 minuta, a pokazala se zato jako uspješnom.

“Ljudi stvarno nevjerovatno mrze i nikako ne vole da vode dnevnik svoje svakodnevne ishrane, jer misle da su jako teški da polahko čak postaju i pretili, a poenta cijele ove priče je u običnoj samokontroli kada se jede u bilo koje doba dana ili noći”, navela je glavna autorka ovog pomenutog istraživanja koja se zove Džin Harvi.

Ona je također navela da su najviše problema u cijeloj ovoj priči i istraživanju zapravo pravili obični volonteri. U drugu ruku oni su i najviše na kraju smršali, jer su se čitavo vrijeme držali cijelog programa.

Vodili su svaki dan cijeli dnevnik prehrane. Njegova prednost je bila u tome što su u njega unosili podatke, u trenutku kada su jeli, a danas su svima takvi dnevnici dostupni online ali isto tako imamo i razne aplikacije. Sve u svemu, za sve je na kraju krajeva potrebna jaka volja, bez koje nećete ama baš ništa uspjeti u svom životu. Kontrola i samokontrola je ipak u svemu tome najbitnija.

Komenatri su zatvoreni.