Vaše vijesti. Vaše Viralno

Stručnjaci analizirali govor tijela: Evo šta su rekli o odnosu Kejt Midlton sa njenom djecom

142

U ponedjeljak 1. jula u Kraljevskoj kapelici kršten je najmlađi sin princa Vilijama i Kejt Midlton maleni princ Luis. No, on nije bio u prvom planu. Sve oči su bile uprte u njegovu majku princezu Kejt koja je po ko zna koji put pokazala ukus za eleganciju, no ono što je mnogima zapalo za oko jeste njen zaštitnički stav kojeg ima prema djeci.

Pati Wood, stručnjak za govor tijela je analizirala njen odnos prema svakom dijetu pojedinačno uz mišljenje, kako se odnos bazira očito na tome na kojem su mjesto u nasljedstvu za tron.

Kejt se nad Džordžom tokom njegovog krštenja ponašala veoma zaštitnički, jednu ruku stavila je ispod njegove haljinice za krštenje, kojom je pokazivala skrivenu bliskost sa sinom.

-Željela je da osjeti njegovu kožu, kako bi se osjećala sigurnijom- rekla je Patty Wood, ali dodaje i kako je to načn na koji želi utješiti dijete. Za razliku od Luisa, Džordž je tokom cijelog obreda bio budan pa je morala koristiti majčinske instinkte da bi ga smirila.

Patty tvrdi da kada je bilo krštenje prince Charlote da je izgledalo sve mnogo normalnije, kao da nije riječ o kraljesvkoj porodici, ona smatra da je to zbog toga što je prince Charlote iza princa po nasljedstvu.

Iako se njen govor tijela mijenjao od djeteta do djeteta, jedna stvar ostaje ista tokom krštenja. Osmijeh Kejt Midlton koji pokazuje čistu, sreću i osmijeh koji govori sve.

Prema glasinama koje dolaze iz izvora Kraljevske porodice, Kejt bi mogla uskoro ostati ponovno trudna s obzirom da imaju želju, imati četvero djece.

Komenatri su zatvoreni.