Vaše vijesti. Vaše Viralno

Starleta Stanija Dobrojević je kupila stan od novca kojeg je zaradila u rijalitijima i opremila ga po svome ukusu: Neki detalji iz kupatila su posebnom probudili maštu muške populacije (FOTO)

1,396

Zadruga i Parovi su rijaliti koji su daleko najpopularniji i najgledaniji na ovim našim prostorima, a pojedini ljudi, tj. takmičari koji su učestvovali u čitavom nizu rijalitija se mogu pohvaliti da su za te svoje angažmane prilično dobro prošli kada su financije u pitanju.

Postoje neki od takmičara koji samo prelaze iz rijalitija u rijaliti i čitav život im se svodi na to, pa su postali skoro i nezamjenjivi u tome vidu TV programa, a pojedini se mogu pohvaliti popriličnim svotama koje su zaradili učestvujući u rijalitijima, što je za obično stanovništvo nedostižno.

Starleta Stanija Dobrojević je jedna od onih kojoj se veoma isplatilo učešće u rijalitiju, a ona je uspjela da čak i pobijedi u jednoj sezoni Farme i za tu pobjedu je dobila popriličnu svotu eura sa kojom je riješila jedno od najvećih egzistencijalnih pitanja

Stanije je od novca od rijalitija uspjela da sebi kupi garsonjeru u samome centru Novoga Sada u kojem provodi većinu vremena kada nije u Americi, u Majamiju ili u Beogradu.

I sama Stanije je u nekoliko navrata priznala da obožava svoj mali stan, te da je imala priliku da kupi i veći stan u Novome Sadu za iste pare, ali je njoj jako bila bitna i lokacija, a centar Novoga Sada je idealna lokacija za nju. Ujedno, kada bude mijenjala stan mnogo će joj lakše biti prodati stan, pa čak i za veće pare nego što je uložila jer je lokacija stana na pravom mjestu.

Dodala je i da je ova mala garsonjera njeno najveće bogatstvo, njen malo raj u kojeg bježi od svega i da je sve svoje novce potrošila na njegovu kupovinu i na uređenje.

Na fotografijama možete da vidite i kako je sve to Stanija sredila samo za sebe.

 

.

Komenatri su zatvoreni.