Stan mu ima manje od 40 kvadrata i košta čak milion dolara: Izgleda kao da stan nije dovoljno velik za bilo šta, ali sva čuda i čarolije se kriju u ormarima i policama (VIDEO)

  • Zamjena
  • March 25, 2019
  • Comments Off on Stan mu ima manje od 40 kvadrata i košta čak milion dolara: Izgleda kao da stan nije dovoljno velik za bilo šta, ali sva čuda i čarolije se kriju u ormarima i policama (VIDEO)

U današnje moderno i preskupo vrijeme jedno od najvažnijih, egzistencijalnih pitanja je svakako stambeno pitanje koje je nekako sve teže i teže riješiti, posebno ako baš i nemate neka primanja.

Mnogi mladi ljudi, posebno oni koji su ušli u vezu ili brak ili su dobili prinove u životu se dovijaju na razne načine kako da riješe pitanje stanovanja jer mnogi nisu u mogućnosti da sebi kupe neku nekretninu, posebno ne po cijenama koje su danas u svijetu kada su stanovi i kuće u pitanju.

Zato mnogi mladi ali i oni stariji ljudi najčešće idu na onu varijantu iznajmljivanja stanova, što je svakako skupa opcija i nikada ne može biti dugoročna. Neki ostaju da žive sa svojim roditeljima, a neki ulaze u avanturu dizanja kredita u bankama i višegodišnjeg zaduživanja samo da bi sebi kupili kakav- takav stan, koji dosta često ne ispunjava ni osnovne potrebe jedne porodice.

Malo je onih koji bi za mali stan dali zaista puno novca i koji na kraju krajeva tako nešto mogu sebi priuštiti, ali ovaj mladić je sebi priuštio stan koji je veličine manje od 40 metara kvadratnih, a koji košta nevjerojatnih milion dolara, što je mnogo i za američke uslove.

Jedan od razloga je što se ovaj stan nalazi u samome centru New Yorka, a drugi je taj da je tajna ovoga stana u ormarima i ladicama kojih je svuda po stanu i koji u određenim kombinacijama prave pravu čaroliju u stanu, a sve to svakako možete da vidite i na ovome videu kojeg dijelimo sa vama.