Šta se desilo nekada najzgodnijoj pjevačici Balkana? Ana Nikolić se dovela do neprepoznatljivosti. Ovo više nije normalno – Foto

  • Telegraf
  • February 10, 2019
  • Comments Off on Šta se desilo nekada najzgodnijoj pjevačici Balkana? Ana Nikolić se dovela do neprepoznatljivosti. Ovo više nije normalno – Foto

Ana Nikolić je poznata srpska pjevačica koja je prije desetak godina svojim izgledom sve nas ostavljala bez daha. Jedan od najzgodnijih estradnih zvijezda i žena generalno na ovim prostorima. Ali danas, je to potpuno druga žena.

Na društvenim mrežama se ne tako davno pojavila jedna fotka poznate srpske pjevačice Ane Nikolić i svi su aposlutno ostali zgroženi njenim trenutnim izgledom. Naime, popularna pjevačica već duži vremenski period ima ozbiljan problem sa svojom kilažom i zaista je nevjerovatno, odnosno bolje reći gotovo nezamislivo da jedna od svojevremeno najzgodnijih Srpkinja danas izgleda kako danas izgleda.

Naime, Ana već nekoliko mjeseci unazad ima ogroman problem sa svojom kilažom i zaista danas izgleda gabaritno i krajnje nezgrapno, a sve se zapravo promijenilo nakon što je ona ostala trudna. Mnogo se udebljala od tada i danas izgleda zaista neprepoznatljivo.

Mnogi fanovi su se totalno iznenadili kada su vidjeli nju zbog njene korpulentne građe, nekada jedne od najbolje građenih i najzgodnijih pjevačica na domaćoj sceni. Ali, kako je Ana postala majka, odnosno kada se porodila, ona se od tada u potpunosti posvetila maksimalno odgoju svoje male mezimice Tare, pa je svoj izgled totalno zanemarila, odnosno stavila po strani.

Neki ljudi je na društvenim mrežama konstantno kritikuju, podržavaju, prisećaju se, ali ima onih koji baš pretjeruju, pa procenjuju koliko se tačno Ana ugojila.

Svakako da je njenom naglom debljanju doprinjela i jako stresna situacija sa Rastom. Nakon mnogih svađa između supružnika, njih dvoje su na kraju shvatili da je ipak najbolje da se razvedu, ali da zato ostanu dobri prijatelji.

Razvod neće nikako uticati na Anine poslovne planove i njen pripremljeni novi album, pa će Rasta i dalje nastaviti da sprema pjesme za njen novi solistički album koji je u planu da se objavi nekada naredne godine.