Vaše vijesti. Vaše Viralno

Šta će Kija reći na ovo: Sloba i Andrija se konačno sreli, pa objavili zajedničku fotografiju

408

Slobodan Radanović trenutno boravi u Budvi, a odlučio je da posjeti kafić čiji je vlasnik Andrija Lazović bivši momak Slobine još uvijek zakonite supruge Kije Kockar.

Andrija je Slobu vrlo srdačno dočekao, a onda su odlučili da zabilježe ovaj momenat i naprave zajedničku fotografiju.

Sudeći po njihovim osmjesima i izrazima lica, reklo bi se da je atmosfera bila i više nego prijatna, a glavna tema njihovog razgovara pretpostavljamo da je bila Kija.

Kija je izjavila za Andriju sljedeće:

“Ne bih rekla da je on bio greška, poznajem ga već šest godina. On je ipak bio neko ko je bio tu za mene. Danas sam vidjela da je dao neki intervju. Ne sjećam se ni naslova, eto dokaza koliko mi je stalo. Zaista je nebitan, zna on zašto mu se nisam javila, drago mi je da je dobio na popularnosti”.

Andrija je otkrio neke detalje njihove veze prije nekoliko mjeseci, a evo šta je rekao:

“Kija me je razočarala. Nije me udostojila nijednim pozivom. Poslije svega što sam za nju učinio i bio joj najveća podrška i bio uz nju kad su je optuživali, osporavali, pljuvali u rijalitiju. Pomogao sam joj da manje boli suprugova prevara. Čak i kad se desilo sve ono sa Filipom. Bio sam i na sahrani njenog oca” priča Lazović.

“Kristina i ja smo davno imali vezu dok nije ni poznavala Kiju. Kad je on nju prevario, ona je mene prvog zvala da joj pružim utjehu, ona me je pozvala i opet se spojili.  Izlazili smo u Beograd, a i ona je dolazila u Budvu.

 

Komenatri su zatvoreni.