Vaše vijesti. Vaše Viralno

Srpski doktor savjetuje djeci da jednu sir, ajvar, masnoće, bilo šta da mažu na hljeb, samo ovo ne

940

 

Poznati  doktor je endavno gostovao pa je javno savjetovao  sve roditelje kako  da hrane svoju djecu . Njegov savjet je mnoge ostavio u čudu . On je priznao da  apsolutno ne vjeruje u dijete. Nije uopšte  normalno da neko za 10-tak dana izgubi veliki procenat masnoće . Mnogo važan organ je jetra, jer ona grije krv a dijete mogu tako loše da utiču na funkcionisanje jetre. One su zato loše  iza funkcionisanje organizma.

Od naših masnoća mi  živimo Naravno da sve što pojedemo trebamo i potrošiti, ali masnoće moramo da pretvorimo u zdravu energiju i mišiće – objašnjava  nam ovaj popularni fiziolog.

On je dodao da nema veze koliko često vršimo nuždu sa tim koliko nam je brz metabolizam . Često odlasci u toalet znače da nam ne funkcioniše organizam kako bi trebao, jer sve što pojedemo bi trebalo da prođe kroz organizam.

Naša djecu previše jedu, slatko , hranu  koja podiže  nivo insulina. Začarani krug rezultira na kraju i nakupljanjem vode. Djeci dajte  radije da jedu masnoće, slaninu, punomasni sir, avar, kajmak, . Sve je to je mnogo bolje nego da im date slatkiš, kaže Čubrilo. On je konstatovao i da je mast najvažniji subjekt koji hrani organizam u dječijem uzrastu.

Komenatri su zatvoreni.