Srpska estrada u nevjerici: Poznati pjevači Mini Vrbaški za njene usluge plaćali 200 eura: Neka dobro poznata imena sada strahuju za svoje porodice (FOTO)

  • Telegraf
  • February 8, 2019
  • Comments Off on Srpska estrada u nevjerici: Poznati pjevači Mini Vrbaški za njene usluge plaćali 200 eura: Neka dobro poznata imena sada strahuju za svoje porodice (FOTO)

MINA VRBAŠKI JE PRIJE NEKOLIKO SEDMICA FRAPIRALA DOMAAU JAVNOST IZJAVOM DA JE ONA IZNAJMLJIVALA SVOJE TIJELO ZA CIFRU OD OTPRILIKE 150 DO 200 EURA.

KAO DJEVOJKA, ONA JE ODSELILA U BEOGRAD I TAMO BILA PRAVA ESKORT DAMA, I NA TAJ NAČIN SE USPJELA PROBITI U SAMI VRH STARLET SVIJETA. ČAK JE I NJENA “PONOSNA” MAJKA POTVRDILA OVU PRIČU, A ISTA TEMA DONOSI NAM I JEDNU TOTALNO NOVU DIMENZIJU  DANAS.

Poznate srpske pjevače uhvatila je sada ogromna panika i strah da će Mina Vrbaški otkriti jednog dana ko joj je sve plaćao za odnose, tvrdi njena jako dobra drugarica. Ona također smatra da nismo ni svjesni koliko tu zapravo poznatih imena ima, i da bi nam se glava zavrtila kada bi rekli samo dva imena koja su danas jako cijenjena i eminetna na Ex-Yu prostorima. 

Otkad je poznata starleta u rijalitiju “Zadruga” priznala da se bavila ranije elitnom prostitucijom, nekoliko poznatih folkera sada na sve moguće načine pokušava da spriječi da ona otkrije listu svojih VIP klijenata. Mnogi brakovi bi se momentalno završili brodolomom i čak su i neke karijere u pitanju, samo kada bi izašla ta informacija na vidjelo.

“Dok se Mina bavila ranije elitnom prostitucijom, živjela sam sa njom u istom stanu. Kada bi joj dolazili neki pojedini muškarci, još jedna cimerka i ja smo uvijek izlazile napolje. Jedan od prvih Mininih malo poznatijih klijenata bio je jedan veoma poznat i dobar pjevač, a bilo ih je poslije još nekoliko iz te poznate branše. Ovih dana su me skoro svi oni redom kontaktirali, puni straha i u panici za svoju sigurnost.”, otkrila je Minina prijateljica.

“Pitali su me između ostalog da li Mina ima neke konkretne dokaze da je bila sa njima, gdje je njen mobilni telefon sa tim slikama i snimcima, ko još zna da su joj oni plaćali za odnose?  Rekli su mi da su se svi strašno prepali kada je ona ispričala da je bila elitna call girl ranije i da su se svi zabrinuli da ona ne otkrije njihova imena”.