Vaše vijesti. Vaše Viralno

Srce da pukne: Aleksandra Radović je izgubila dragu osobu, a porukom je rasplakala sve

204

Jedna od najboljih pop pjevačica u regionu Aleksandra Radović danas je izgubila veoma dragu osobu u svom životu.

Naime, njena prijateljica Olgica je izgubila životnu bitku, a Aleksandra je o ovome obavjestila svoje pratioce na Instagramu i zamolila ih da se pomole za njenu dušu.

Danas sam se oprostila od svoje drugarice… Žene pune ljubavi, života i radosti… Mame dva anđela… Najlepšeg osmeha i najzanosnije plavuše u Beogradu… Nepresušnim izvorom optimizma i snage… Molim vas, dragi prijatelji, da se pomolite za dušu sluškinje Božije Olgice, žene lavice i pirjatelja mog, zauvek- napisla je Aleksandra.

Aleksandra Radović srpska je pjevačica i kompozitorka, tekstopisac i jedna od najpopularnijih pop pjevačica u Srbiji i regionu. Njen treći studijski album Žar ptica je bio najprodavaniji album u Srbiji. Dobitna je mnogih prestižnih priznanja, a jedna je od rijetkih koja ima i vlastitu školu pjevanja, s obzirom da ima završeno visoko muzičko obrazovanje.

View this post on Instagram

🦋💫

A post shared by Aleksandra Radovic (@alexandradovic) on

Osim po pjesmama poznata je i po humanitarnom radu, a u trećoj sezoni takmičenja “Pinkove zvezde” našla se u žiriju i ostala upamćena kao stroga i ozbiljna, ali jako kompetentna za ocjenjivanje takmičara.

 

Komenatri su zatvoreni.