Srbija zavijena u crno: “Nadam se da će vas barem usrećiti dijete koje će mama roditi.” Nikola (12) svojim roditeljima ostavio oproštajno pismo koje je pronađeno kraj njegovog tijela. Srce će vam se slomiti.

  • Telegraf
  • February 13, 2019
  • Comments Off on Srbija zavijena u crno: “Nadam se da će vas barem usrećiti dijete koje će mama roditi.” Nikola (12) svojim roditeljima ostavio oproštajno pismo koje je pronađeno kraj njegovog tijela. Srce će vam se slomiti.

Srbija je zavijena u crnilo u ponedjeljak. 12-godišnji Nikola Marković koji je donedavno pohađao šesti razred osnovne škole, sebi je prekjučer ispalio hitac u usta iz pištolja svog oca zato što je u školi imao slabiji uspjeh na polugodištu, a roditelji su ga zato kritikovali.

Nikola Marković (12) iz jednog malog sela Negosavlje nedaleko od Medveđe, u ponedjeljak je u svojoj porodičnoj kući izvršio samo*bistvo nešto kasnije popodne, i to jednim hicem iz pištolja svog oca.

Kako su srpski mediji objavili, ukućani su pronašli beživotno tijelo mališana oko 18 sati, a pored njega i oproštajno pismo, u kojem je on navodno napisao i naveo zašto je odlučio oduzeti sam sebi život.

Uspio je obiti očevu ladicu u kojoj je bio pištolj

“Nikola je do jučer pohađao šesti razred osnovne škole i valjda je u školi nakon nekog određenog vremena malo popustio. Imao je malo slabije ocjene na polugodištu, pa su ga zbog toga roditelji kritikovali i malo ga grdili. Čini se da ga je to ipak jako pogodilo. On je upravo to i naveo u svom oproštajnom pismu, koje je ostavio za svoje roditelje.” objasnio je anonimni izvor i dodao onda da je mališan ostavio i svu svoju ušteđevinu pored oproštajne poruke za svoje roditelje. “Ovo je baš da srce pukne.” rekao je izvor.

Saznaje se također da je mališan u svom oproštajnom pismu napisao:

“Više ne mogu podnijeti to što mi govorite zbog slabijih ocjena. Nećete sada više imati koga da grdite. Nadam se stvarno da će biti bolje dijete koje će mama ubrzo roditi, nego ja što sam bio. Nadam se da će ono barem da vas sureći. Više nemam ništa da vam ostavim. Imam samo svoju ušteđevinu od 30 dinara.”