Vaše vijesti. Vaše Viralno

Srbija se probudila: Gotovo je, došao je kraj rijaliti programima, kada vidite ovo ostat ćete bez teksta

1,069

Srbi su se kako stvari stoje napokon odlučili pobuniti i protiv šunda koji im se svakodnevno servira na malim ekranima putem rijaliti programa.

Naime, narod je odlučio da potpiše peticiju za ukidanje ovih televizijskih formata jednom zauvijek, jer imaju previše prostakluka u svojim programima, i oni nisu nikako adekvatni za emitovanje na televizijama.

Treba tu također dodati da pored javog i besramnog bludničenja ima i propagiranja totalno pogrešnih vrijednosti tako da sve u svemu nadamo se da će ovo zaista na kraju pokrenuti lavinu jer već za 24 sata ovu peticiju je potpisalo preko dvije hiljade ljudi.

Inače trenutno najpopularniji šou programi ovog tipa su definitivno Zadruga i Parovi.

Nekoliko zgrada u Šimanovcima je u zadnjih nekoliko godina izgradilo više od dva hektara zemljišnog kompleksa radi snimanja ovih programa. U sklopu tih ogromnih kompleksa nalazi se čak i jedni vještačko jezero. U samom kompleksu se nalazi Bijela kuća, dom u kojem stalno živi istovremeno barem trideset poznatih ličnosti, koji se svi istovremeno bore za nagradu od 50.000 eura za 11 mjeseci, ili duže, ovisno koliko rijaliti traje.

Prema čitavom tom konceptu rijaliti emisija, svakog ponedjeljka ujutro najavljuje se novi “lider” zadrugara, koji je uvijek biran od strane protjerano učesnika koji je prethodno bio nominovan. Vođa zadruge, dakle odabrani lider, ima velike prednosti u odnosu na ostale, jer živi u luksuznoj sobi, koja je posebno izgrađena za njega ili nju.

Tako u ponedjeljak navečer, kada bude izabran, lider zadruge onda bira i svoja dva potrčka (sluge), koji moraju uvijek biti u skladu sa svim nalozima lidera i uvijek moraju spavati u jednoj maloj sobi na podu.

Komenatri su zatvoreni.