Srbija ponovo slavi: Osnivač najveće srpske stranke postaje otac. Stiže prinova za vrh Vlade. Otkriveno ime djeteta poznatog političara

  • Telegraf
  • February 12, 2019
  • Comments Off on Srbija ponovo slavi: Osnivač najveće srpske stranke postaje otac. Stiže prinova za vrh Vlade. Otkriveno ime djeteta poznatog političara

FENOMENALNO JE ZAISTA KRENULA OVA NOVA 2019 GODINA ZA SVE BITNE ČLANOVE PREDSJEDNIŠTVA U SAMOM VRHU VLADE SRBIJE. PRVO JE PREMIJERKA ANA BRNABIĆ OBJAVILA RADOSNU VIJEST DA ONA SA SVOJOM PARTNERKOM POSTAJE PONOSNI RODITELJ I TO VEOMA UBRZO, VEĆ NA PROLJEĆE, A DANAS IMAMO SASVIM NOVU VIJEST KOJA JE OPET IZNENADILA CIJELU SRBIJU.

Aktuelni potpredsjednik Vlade i ministar unutrašnjih poslova Srbije Nebojša Stefanović postao je nedavno ponosni otac po drugi put već u svom životu. Njegova supruga Ana na ovaj svijet je sada donijela jednog zdravog dječaka koji će se zvati Filip. Ana i Nebojša inače već imaju jednu prelijepu šestogodišnju kćerku koja se zove Nina na koju su oboje veoma ponosni.

Nebojša i Ana su ovu svakako jako sretnu vijest podijelili i sa kćerkom Ninom, koja kao što smo naveli ima tek šest godina, i saopštili joj da je dobila jednog prelijepog brata. Ona je bila presretna kada je čula da će se njihova sretna porodica ponovo proširiti, i da će sada imati maloga slatkog brata. Ono što je zanimljivo jeste da se Ana porodila u februaru, kada je i maloj kćerkici Nini rođendan, tako da od sada imaju to zaista jako veliko zadovoljstvo, slaviti dva rođendana u jednom istom mjesecu.

Nebojša Stefanović je inače rođen 20 novembra 1976 godine (nije u februaru), i on je srpski  političar i doktor ekonomskih nauka, aktuelni je potprjedsednik  Vlade Srbije i ministar je unutrašnjih poslova još od  2014 godine, te također i predsjednik Gradskog odbora Beograda i član Predsedništva Srpske napredne Stranke.

Bio je jedno vrijeme i predsjednik Narodne skupštine Republike Srbije i to od jula 2013 godine do maja 2014 godine. Svoju političku karijeru on je započeo u Srpskoj Radikalnoj Stranci, a  2008 godine je postao jedan od osnivača Srpske napredne stranke. 2016 godine on stupa na svoju novu dužnost, koju za sada obnaša na najbolji mogući način. Aleksandar Vučić mu za sada pruža jako veliku podršku.

Mi svakako čestitamo porodici Stefanović.