Srbija bez teksta: Udaje se Luna Đogani, nema šanse da pogodite za koga (Foto/Video)

  • Telegraf
  • February 8, 2019
  • Comments Off on Srbija bez teksta: Udaje se Luna Đogani, nema šanse da pogodite za koga (Foto/Video)

LUNA ĐOGANI JE VJEROVATNO I NAJPOZNATIJA AKTUELNA UČESNICA “ZADRUGE” U DOSADAŠNJEM DIJELU EMITOVANJA OVOGA RIJALITIJA. SVE SE ZAPRAVO VRTI OKO NJE I ONA JE STALNO U CENTRU PAŽNJE. ČITAVO VRIJEME SE PRATI SVAKI NJEN KORAK, POGOTOVO ONI U EMOTIVNOM POGLEDU.

Luna Đogani je sada već svima veoma dobro poznata rijaliti zvijezda Zadruge i djevojka koja je možda postala i jedna od najomraženijih u historiji rijalitija. Ili je voliš ili ne, kod nje nema nikakve sredine sa emocijama. Bila je prošle godine u vezi sa Slobom Radanovićem, prekinula je jedan brak, a sada se navalila na leđa i Marku Miljkoviću, sa kojim je već posljednjih 10 dana samog programa stalno zajedno.

Naime, protekle noći se dogodila jedna stvarno zanimljiva situacija u kojoj su svim zadrugarima čitana neka pitanja gledalaca koja su postavljali oni na zvaničnoj Facebook stranici Zadruge, i koji su prelistani bez ikakve iznimke ili preskakanja.

Voditelj ove emisije Milan Miloševič je u jednom trenutku upitao: “Pitanje za našeg dragog Miška”, a na to se Luna Đogani jako baš nasmijala, jer samo ona inače tako tepa svome novome dečku Marku Miljkoviću.

Svi gledaoci su u tom trenutku pitali Marka, da li njemu ima išta romantičnije, nego kada on baš svojoj novoj djevojci poruči: “Ti si moje jedino ime i prezime”.

“Očigledno je sada da sam ja jako i veoma romantičan po tom pogledu. Možda je pomalo žalosno i onako blago patetično sve to, ali je jednostavno tako. I ja jednostavno ne mogu na kraju krajeva protiv sebe i svojih emocija.” 

Luna to kao da je jedva čekala momenat ispalila kao iz topa:

“Udajem se za tebe budalice. To je sad definitivno. Nema više nikakvog čekanja”. 

Da li ćemo sada vidjeti i prvu pravu svadbu u Zadruzi 2, ostaje nam još da vidimo, uz jednu ogromnu porciju kokica.