Spavao sa četiri hiljade žena, volio je i muškarce, konzumirao droge: Ovaj čovjek je živa legenda rokenrola

  • Telegraf
  • July 27, 2018
  • Comments Off on Spavao sa četiri hiljade žena, volio je i muškarce, konzumirao droge: Ovaj čovjek je živa legenda rokenrola

Da bi ga opisali i doživeli onakvim kakav jeste, potrebno je da pogledate neko multimedijalno izdanje o njemu u kome se vidi Mikova energija, ponašanje na sceni, osmeh u komunikaciji, jedinstven stil i sve ono što ga danas čini ikonom popularne kulture i jednom od najdominantnijih figura muzičke današnjice. Proslavio se pevajući u bendu The Rolling Stones koji je ove godine obeležio pola veka postojanja, u međuvremenu oformio je još jedan muzički sastav, a iako ga ponekad na društvenoj mreži Twitter sahrane kako bi izazvali senzaciju, Mik Džeger (69) ne prestaje da intrigira svetsku javnost. O njemu su napisane dve biografije, nekoliko puta pojavio se na filmu i poslužio je kao inspiracija mnogim muzičarima, a na osnovu pojedinih detalja koji su poznati o njegovom privatnom životu, samo je moguće naslutiti šta je sve proživeo.Prenosi Glossy. Ženio se dva puta, sa Bjankom De Masias i Džeri Hol, ima sedmoro dece, međutim, mnogo više od osoba koje nose njegove prezime spominju se ljubavnice s kojima je ovaj megastar varao svoje supruge. Linda Ronstadt, Merijen Fejtfuj, Karli Sajmon, Margaret Trudo, Mekenzi Filips, Krisi Šrimtom, Anita Palenberg, Marša Hant, Pamela Des Bers, Karla Bruni, Uma Turman, Sofi Dal, Anđelina Džoli i mnoge druge pripadnice lepšeg pola navodno su sa slavnim pevačem završile u krevetu.

Mik Džeger rođen je 26. jula 1943. godine u Dartfordu, u Engleskoj. Njegovi roditelji bili su profesori, a tri godine nakon Mika dobili su još jednog sina, njegovog mlađeg brata Krisa. Kao dečak obožavao je da peva, bio je član crkvenog hora i nije propuštao da sluša radio-emisije putem kojih je pomno pratio pevače koji su nastupali. Za vreme školskih dana upoznao je Kita Ričardsa, s kojim je kasnije oformio slavni bend The Rolling Stones, a iako ga je školovanje upućivalo na bavljenje novinarstvom ili politikom, on ističe kako je oduvek znao da će biti deo muzičke scene. Mik i Kit su osvojili koncertne bine najvećih svetskih gradova i dosta vremena provodili su zajedno, pa su na taj način svetskim medijima neretko davali povod da izveštavaju o njihovim svađama i prekidima saradnje.

Iako je svoje seksualne fantazije isprobao i sa muškim polom, Mik Džeger poznat je kao zvezda u čijem su se zagrljaju našle i brojne manekenke, glumice, a neretko je bio opsednut i partnerkama svojih prijatelja. Poznati pevač isticao je da nema ništa zavodljivije od prelepe žene koja pripada drugome. Ipak, u gore spomenutoj biografiji, jedan od najatraktivnijih detalja svakako je informacija da je dve godine proveo u strastvenoj vezi s Angelinom Jolie, jednom od najpoželjnijih svetskih dama. Tokom snimanja spota za numeru Anybody Seen My Baby, Džeger je upoznao lepu glumicu koja je u ovom video ostvarenju glumila striptizetu.