Snijeg ga je zarobio u kući, ali je ovaj car pronašao najbolji način da ga iskoristi (VIDEO)

  • Telegraf
  • February 12, 2019
  • Comments Off on Snijeg ga je zarobio u kući, ali je ovaj car pronašao najbolji način da ga iskoristi (VIDEO)

Dok snijeg danas pravi svima probleme širom Evrope i svijeta, a mnogi ljudi su zarobljeni i čekaju pomoć ili jednostavno da se taj snijeg otopi, jedan čovjek je pronašao zaista idealan način da iskoristi ovu ogromnu gomilu snijega koji mu je kada je napadao zatrpao prozor u dnevnoj sobi.

A šta je tačno uradio, pogledajte na slici ispod:

On je naime od njega kao što se dobro vidi napravio pravi mali frižider na otvorenom, u kom svakom trenutku ima uvijek barem jedno hladno piće.

Ova ideja oduševila je zaista sve korisnike društvenih mreža koji su vidjeli ovu sliku, a nepoznati muškarac sa video klipa pokazao je da treba ipak naći vremena i uživati u svakom trenutku, pa makar i ako ne možete da mrdnete iz vlastite kuće.

U nastavku možete pogledati i video koji je bio ranije objavljen na društvenoj mreži Facebook:

Zaista kreativno, zar ne? Mi mu čestitamo na ideju i na inovativnosti ovom čovjeku. 

Snijeg i jako hladno vrijeme u posljednje vrijeme prave ogromne probleme u većini dijelova svijeta, naročito na sjevernoj hemisferi gdje je trenutno kalendarski zima. Sjetimo se nevremena i jako hladnog perioda (niskih temperatura) u Chicagu u Sjedinjenim Američkim Državama gdje je temperatura bila u jednom trenutku -34 stepena Celzijusa.

Jezive slike te temperaturne katastrofe su obišle svijet, i sve ostavili u stanju šoka i nevjerice. Čovječanstvo nije takve niske temperature pamtilo jako dugo, ako naravno izuzmemo Sibir, Sjeverni i Južni pol gdje su takve temperature ipak neki standard.

Šta vi mislite o ovom gospodinu dragi naši pratioci? Napišite nam u komentarima.