Vaše vijesti. Vaše Viralno

Skup “Budučnost Srbije” Aleksandra Vučića došli da podrže Šaulići, svi su gledali u Mihajlovu vjerenicu: Vidite li vi ovaj detalj – Foto

12

Supruga pokojnog Šabana Šaulića, Gordana zajedno sa svojim sinom Mihajlom bila je prisutna na jednom od skupova koji su se održali ispred Narodne skupštine, a kampanjaje održana u okviru Budućnosti Srbije.

 

Nakon održanog govora Vučić je počeo dagovori, ko bi trebao sve da pjeva, pa je pomenuo I preminulog kralja muzike Šabana Šaulića, da bi on bio jedan od prvih koji bi pjevao. U okviru tog skupa Vučić je pominjao, za jednu bolju perspektivu Srbije, a osim Mihajla I njegovemajke Gordane, prisutna je bila I njegova vjerenica, koja je bila veoma zapažena taj dan.

Ona je jedna od beskrajno prelijepih djevojaka, bez obzira na svu bol, kroz koju je zajedno sa Mihajlom prošla, ona je velika dama.

 

Na sebi je taj dan imala prekrasnu ljetnu haljinu, koja je činila još ljepšom, a Mihajlo kao sav ponosan na sve njeno što posjeduje, jednako korača u zagrljaju sa njom. Bila im je jedna velika čast, što je Vučić pomenuo, njihovog pokojnog oca, kojeg su prerano izgubili.

Komenatri su zatvoreni.