Skandal regionalnih razmjera: Selektor Srbije Krstajić lajkovao sliku hrvatskog nacionaliste Thompsona

  • Telegraf
  • July 17, 2018
  • Comments Off on Skandal regionalnih razmjera: Selektor Srbije Krstajić lajkovao sliku hrvatskog nacionaliste Thompsona

Selektor srbijanske nogometne reprezantcije Mladen Krstajić rekao je da uvijek lajkuje slike nogometaša Ivana Rakitića na društvenim mrežama i da u ponedjeljak nije prepoznao na fotografiji Marka Perkovića Thompsona koji se slikao sa poznatim igračem na proslavi srebra osvojenog na Mundijalu.

Iskreno, Ivanove slike lajkujem svuda gde god se pojave automatski, tako je bilo i ovog puta. Sigurno to nisam uradio da bih podržao Tompsona koji je otvoreno protiv Srbije i srpskog naroda. Niti sam ga prepoznao na slici, niti me on zanima, niti želim da čujem za njega, niti bilo šta slično. Ko me i malo poznaje, zna koliko volim svoju zemlju i svoj narod, a poštujem druge – rekao je Krstajić.

Rakitić je po dolasku u Zagreb objavio fotografiju u čijem je opisu napisao “Stigo je kralj…jedn jedini!!! Idemo Hrvatska.

Krstajić i Rakitić su dugogodišnji prijatelji, a uoči Mundijala su i jedan i drugi spominjali koliki značaj ima njihovo prijateljstvo.

Nakon što su se vratili iz Rusije, nogometaše Hrvatske je dočekao veliki broj ljudi, a prema prvi procjenama bilo je ih negdje između 300 i 500 hiljada u cijelom Zagrebu, ali i u ostalim gradovima gdje se proslavljao veliki uspjeh, kojeg će pamtiti generacije.

Reprezentacija Srbije na čelu sa Krstajićem ispala je u grupnoj fazi, gdje je igrala sa Kostarikom, Švicarskom, i Brazilom. Za koga ste vi navijali na ovom Mundijalu i da li je Francuska zasluženo osvojilia titulu u velikom finalu.