Vaše vijesti. Vaše Viralno

Sjećate li se vrelih scena iz serije “Srećni ljudi”: Ono što je glumac rekao o tome, sve je iznenadilo

129

Glumca Desimira Stanojevića publika pamti po ulozi “Vukašina Golubovića” u legendarnoj seriji “Srećni ljudi”, a čuvena ljubavna scena između Desimira i Snežane Savić koja je tumačila ulogu Maline Vojvoić, koja je glumila ljubavnicu Vukašina Golubovića.

-Glumac je nakon mnogo godina progovorio o vreloj sceni sa glumicom, koja je upravo zbog ovoga postala jako popularna.

On je postupio jako profesionalno, iako je zbog seksipila koje njegova kolegica ima pozavidjeo cijeli region.

-Ja nisam imao iskustva sa ljubavnim scenama. Oni su imali, pa su mi pomogli. Ja prema njoj nisam gajio takva osjećanja, jer mi je kolegica. Ta scena je nama profesionalno, to je tehnički izvedeno, a čovjek se unese u to da izgleda kao istinska scena. Što se mene tiče, sve je prošlo bez većih problema, ja sam trapav- istakao je Stanojević.

-Ona je već snimala slobodnije scene u filmovima, tako da je to njoj bilo manje mučnije, meni fascinantnije sa više treme. Znao sam teorijski to, iz prakse nisam znao, jer u pozorištu toga ima rijetko- zaključio je glumac.

Desimir Stanojević je rođen 7. oktobra 1950. godine u Nišu. Igrao je u Narodnom pozorištu u Nišu od 1970. do 1990. godine a od 1991. u Pozorištu na Terazijama u Beogradu. Osnivač je Omladinskog pozorišta „Treća polovina“ u Nišu i tvorac prvog mjuzikla „Violinista na krovu“ u istoriji Niškog pozorišta.

Serija Srećni ljudi je snimana 1994 i 1995. godin, a svoj drugi nastavak je dobila godinu poslije. Tada su mnogi bili prikovani za male ekrane, samo kako bi vidjeli glumicu Snežanu Savić koja je tada važila sa seks ikonu mnogih generacija.

 

Komenatri su zatvoreni.