Silikoni joj se raspadaju, a haljina je užasna: Ali čekajte da vidite ostale fotografije. Nije samo ova zapanjila javnost (FOTO)

  • Telegraf
  • February 9, 2019
  • Comments Off on Silikoni joj se raspadaju, a haljina je užasna: Ali čekajte da vidite ostale fotografije. Nije samo ova zapanjila javnost (FOTO)

U junu prošle 2018. godine iz najboljeg mogućeg razloga ona je došla u samu žižu svjetske javnosti, kada je po već peti put postala mama, i to u 54. godini.

A sada je ova poznata glumica ponovo sve nas iznenadila, doduše ovaj put u totalno negativnom smislu i na potpuno drugačiji način.

Sinoć je ona ispratila zvaničnu dodjelu godišnjih nagrada u Beverli Hilsu koje se svake godine redovno održavaju pod nazivom “Gala Vanguard” i tamo se pojavila u više nego zapaljivoj haljini, užasno tjesnoj i svjetlucavoj sa ogrooomnim dekolteom, ali i krajnje sramnim za njene godine.

Bridžit Nilsen koja je, podsjećamo, dobila sa 15 godina svojim mlađim suprugom Matijem Desijem, koji inače svoju platu zarađuje kao konobar, kćerku kojoj su skupa dali ime Fiona, slijedila je ovaj krajnje provokativan stil odijevanja dugi niz godina.

Definitivno je dokazala na polju majčinstva da za bilo kakva starosna ograničenja već odavno uopšte ne mari, pa više ne poštuje ni u smislu stila odijevanja tu vrstu granice.

Bivša supruga poznatog glumca Silvestera Stalonea, koji je inače jedan od čak pet njenih muževa, nije nikada zapravo ni slijedila bilo kakvu vrstu društvenih i etičkih kodova, nego isključivo svoje pravila.

A njena haljina još uvijek ljudima bode oči…

Bridžit Nilsen je podsjećamo rođena 1963. godine u julu mjeseca. Ona je poznati danski model, TV voditeljica, pjevačica, ali i filmska glumica. Svoju dugu karijeru je započela još u 1980-im kao model na fotografijama poznatih: Helmuta Newtona i Grega Gormana. Dobila je svoju prvu ulogu 1985. godine i to u filmovima koji su tada bili među najpoznatijim: glumila je “Rocky IV” i “Crvena Sonja”.