Vaše vijesti. Vaše Viralno

Severina ponovno u glavnoj ulozi: Pjevačica odlazi u glumice, a ovo je lik kojeg će tumačiti

96

Pjevačica čiji kućni uredak nema ko nije pogledao širom regiona, ponovo odlazi u glumačke vode, ovaj put ipak malo profesionalnije i bez erotike.

Ona je trebala da se ostvari u filmu “Ti si princeza” reditelja Petra Pašića koji je ostao ispod crte.

Komisija je od 13 prijavljenih projekata izabrala tri. Scenario za film “Ti si princeza” radio je Dušan Bulić sin Vanje Bulića i veoma je zabavan. Severina je planirana za glavnu ulogu i ona je to prihvatila. Glumit će srednjovječnu pjevačicu koja je u mladosti bila velika zvijezda, cijenjena i poznata. Međutim, vrijeme je učinilo svoje. Film je po žanru melodrama, otkriva nam izvor.

Film “Ti si princeza” će svakako u narednom periodu biti snimljen, a očekuje se da će u budućnosti dobiti podršku od filmskog centra Srbije, kao i da ima svog finansijera u Hrvatskoj.

-Imamo neke dvije lijepe ponude i veselit će me, možda iduće godine. To me jako raduje, malo onako pobjeći, onda se vratiti- izjavila je još protekle zime za svoj angažman u filmu.

Nadereni reditelj Petar Pašić na festu je predstavio svoj novi film “O bubicama i herojima” gdje glavnu ulogu igra manekenka Nataša Vojnović. Petar se već dokazao kao autor koji može da napravi komercijalni film, a već potpisuje nastavak “Mi nismo anđeli 3” pod naslovom “Rokenrol uzvraća udarac”.

Za Severinu je radio tri video spota i već je stidljivo najavio da priprema i film.

Severina je jako talentovana i uvijek spremna za nešto novo, s njom mi je uživanje da radim, jer šta god joj predložim ona je spremna da proba.

 

Komenatri su zatvoreni.