Vaše vijesti. Vaše Viralno

Šetao je kroz šumu i naišao na čudnu kolibu: Ušao je unutra i zanijemio, nazvali su je mali raj

155

Pravo je osvježenje za oči kada iz urbanog gradskog područja i betonske džungle odete u prirodu i odmorite dušu i tijelo u šumskim predjelima, koji kriju mnoga iznenenađenja ukoliko se malo više potrudite i istražite, šta sve priroda nudi.

Mnogo je onih koji se nakon dugogodišnjeg posla u gradu povlače na sela, kako bi uživali u miru i odmarali svoje tijelo nakon što su dugo vremena bili okupirani sa svih strana poslovnim i privatnim obavezama.

Na početku snimka može se vidjeti mala kuća u rastinju, ali naredne fotografije pokazuju sasvim drugačiju unutrašnjost. Enterijer urađen sa stilom je bio nevjerovatno iznenađenje za ljude koji su ušetali u ovu kuću.

Spavaća i dnevna soba, kao i dvorište, čine ovu kolibu malim rajem na zemlji. Zapravo, otkrit ćemo vam tajnu. Ova vikendica se iznajmljuje u Santareli u Berkširu, ima dva sprata i nalazi se pored potoka.

Ljudi širom svijeta uživaju u brvnarama (kućama od drveta) i prirodi koja ih okružuje. Mnogi od njih ne štede novac kojeg će uložiti u svoju oazu mira koja će biti daleko od buke i užurbanog načina života.

Brnavare se obično prave od stabala hrastovine, ali mogu poslužiti i ostali komadi drveta, a najbolja kombinacija je definitnov drvo-kamen.

U nastavku vam donosimo video koji će vas sigurno oduševiti, od ljepote ove vikendice ostaje se bez teksta. Nemojte propustiti priliku da podijelite ovaj video na fejsbuk i neka vaši prijatelji poglkedaju ovu perfekciju, a možda dobijete inspiraciju da napravite nešto slično.

Ostanite s nama jer vam uskoro donosimo još zanimljivih video klipova:

Komenatri su zatvoreni.