Vaše vijesti. Vaše Viralno

Samo što je postao otac, sačekale su ga tužne vijesti: Popularni turski glumac doživio veliku tragediju

4,141

Turska glumačka zvijezda Ozdžan Deniz, poznatiji kao Faruk iz serije “Istanbulska nevjesta” ove godine je doživio dvije velike stvari koje svakome obilježe život. Postao je otac i izgubio je oca.

Novopečeni otac je ljeto proveo daleko od mondenskih mjesta i sastajališta poznatih zvijezda. Sa dvadeset godina mlađom suprugom Fejzom i sinčićem Kuzejom kojem je tek dva mjeseca odabrao je mirni Godžek u tradicionalnoj porodičnoj oblasti Fethije na jugu Turske.

Ponosni tata je sa sinom išao u duge šetnje, dok je mama Fejza savršenom linijom nakon samo dva mjeseca trudnoće mamila uzdahe prisutnih žena.

Presladak dječačić Kuzej očigledno je pogled naslijedio od oca koji prosto obara s nogu.

No, ova porodična idila nije dugo trajala, sredinom Jula je preminio glumčev otac Sadik koji se dugo borio sa teškom bolešću pa je porodica bila primorana da se vrati u Istanbul.

Na dženazi se pojavio se i Mahsun Kirmizgul, Hazar iz serije “Ljubav na silu” inače Ozdžanov veliki prijatelj. Među njima je prije dvije-tri godine došlo do udaljavanja iz za sada nepoznatih razloga, ali očigledno da ih je ova velika tragedija izmirila.

 

 

Komenatri su zatvoreni.