Vaše vijesti. Vaše Viralno

S godinama izgleda još moćnije: Poznata manekenka prošetala u haljini od koje zastaje dah

90

Milioni djevojaka su do sada prošle modnim pistama, ali malo koja ostavi tako jak utisak da je poznaje skoro cijeli svijet. Jedna od takvih je i definitivno Haidi Klum, koja kako stari izgleda sve bolje. Posljednja modna kombinacija lijepe manekenke, bila je jednostavna, ali upečatljiva.

Najvažnija stavka njenog outfita jeste haljina – preciznije bolja haljine. Radi se o fenomenalnoj nijansi plave. Ona je toliko svježa i otvarajuća da Klumovoj koja je inače u sjajnoj formi, polazi za rukom da izgleda još mlađe.

Maksi lepršava haljina sa off shoulders rukavima trendi je komad koji je slavna manekenka prilagodila nesumnjivo svom kvalitetnom stilu. Laganog je materijala, to je protivteža postignuta akscesoarima. Torba u istoj boji sa dugačkim kaišom u gotovo geometrijskoj formi +nebeskoplavim denim platoforme koje potpisuje modna kuća “Chloe”.

Model ovih sandala izuzetno je nosiv jer se sastoji iz samo dva kajiša, a onaj oko članka stilizovan je zlatnom kopčom.

Uz dugu plavu haljinu, ponijela je i alke i nekoliko dužih ogrlica, a cijeli stajling zaokružila je reflektujućim avijatorkama.

Rodila se u malom mjestu Bergisch Gladbach, u Sjevernoj Rajni-Vestfaliji. Otac Günther je direktor kozmetičke tvrtke, a majka Erna frizerka.

Nakon završene osnovne škole Heidi je nastavila obrazovanje. Malo prije mature prijateljica Karin nagovorila ju je da ispuni kupon i prijavi se za modni natječaj čiji pobjednici bivaju ugošćeni u poznatom tv-showu Thomasa Gottschalka. Heidi je pristala i pobijedila između 25.000 natjecateljica, te joj je ponuđen ugovor u vrijednosti od 300.000 dolara. Prihvatila je ponudu i počela karijeru modela, odbivši naukovanje u školi za modne dizajnere.

 

Komenatri su zatvoreni.